Ελένη Μενεγάκη: «Στη δικιά μου ζωή το θαύμα το έκανε ο Μάκης-Δυο χρόνια έλεγα “θέλω μωρό”»

Ελένη Μενεγάκη: «Στη δικιά μου ζωή το θαύμα το έκανε ο Μάκης-Δυο χρόνια έλεγα «θέλω μωρό»»
Δυο μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της, η Αθηναΐς Νέγκα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕλένηςΜενεγάκη και οι δυο τους έκαναν μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα γυναικεία κουβέντα αναφορικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά
Η Αθηναΐς, ανέφερε για ακόμα μια φορά στην παρουσιάστρια, πως ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη μέχρι τον 7ο μήνα της ήταν γιατί βαριόταν να μιλά για την κατάστασή της και να εξηγεί σε όλους τι βιώνει.
«Σκέψου ότι εγώ ήμουν έγκυος από πέρυσι την άνοιξη που κάναμε το Rodeo. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσω να το συζητήσω πάρα πολύ. Μου περνάει πιο εύκολα αν δεν το συζητάω και το πέρασα έτσι», είπε χαρακτηριστικά ενώ απευθυνόμενη στην Ελένη είπε «Κι εσύ έχεις περάσει τέτοια εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες το θέμα, μη μου κάνεις την ανήξερη»!

Η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε «Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Αφού γέννησα τους είπα ότι φοβόμουν. Ανησυχούσα πάρα πολύ, δεν ήξερα κάθε μέρα ότι συνεχίζω. Τέτοιες ανησυχίες. Και δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου, γιατί εκεί δεν περνάει με τίποτα η στεναχώρια, όσο το συζητάς. Εγώ είμαι της άλλης, θέλω να το ξεχνάω».

Οι δυο γυναίκες συμφώνησαν απόλυτα στο ότι το παν σε μια σχέση είναι να ταιριάζεις με το σύντροφό σου ανεξαρτήτως ηλικίας, δουλειάς και βιοτικού επιπέδου.

Η Ελένη Μενεγάκη προλογίζοντας παράλληλα το επόμενο θέμα της εκπομπής, με τίτλο «πώς μεγαλώνουμε παιδιά από άλλο γάμο», ανέφερε πως θα συζητήσουν για το ρόλο του γονιού ώστε τα παιδιά να δεχτούν ομαλά το νέο μέλος. «Εσύ να μας πεις εσύ το έχεις κάνει το θαύμα», είπε η Αθηναΐς Νέγκα με την παρουσιάστρια να απαντά «Στη δική μου περίπτωση το θαύμα το έκανε ο Μάκης».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη κράτησε στην παρέα τη δημοσιογράφο για να συζητήσουν το θέμα παρέα με την ειδικό. Ανάμεσα σε όσα ανέφεραν οι τρεις γυναίκες μίλησαν και για τον τρόπο που ανακοίνωσαν στα παιδιά τους τις νέες εγκυμοσύνες.

«Το νέο μωρό στο σπίτι όταν έχουν ζήσει τη σχέση (…) εμείς ζήσαμε καλά οι πέντε μας (…) και άκουγαν και εμένα να λέω “θέλω άλλο ένα μωράκι θέλω άλλο ένα μωράκι”, το θυμάμαι να μου κάνουν πλάκα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ήμουν έγκυος, ούτε στην οικογένειά μας, το είπα στους γονείς μας και στους γονείς του όταν ήμουν πεντέμισι μηνών. (…) Με ανάγκασαν τα παιδιά να το πω. Μου έλεγαν 10 ημέρες “παιδιά.. πετάει λίγο η κοιλιά σου, μήπως είσαι έγκυος;” Το έγραφαν και παντού και λέω “πρέπει να τους πω”. Θυμάμαι όταν τους το είπα, έχω φωτογραφίες, που έχω σηκώσει τη μακό μου την μπλούζα και είχαν έρθει δίπλα μου και είχαμε βγάλει φωτογραφίες με τις κοιλιές μας», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Τι άλλο αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για εκείνη την περίοδο; Δείτε το απόσπασμα

Πηγή:   peoplegreece.com

Close