Ένας κούκλος!Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 25 ετών και είναι ίδιος η μαμά του!

Τον έχετε δει ποτέ; Έγινε 25 χρονών και είναι ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός νέος!

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου μεγάλωσε και δεν το αναγνωρίζει κανείς. Μοιάζει βέβαια στη μητέρα του όπως θα δούμε και από τις παρακάτω φωτογραφίες…Τι λέτε και εσείς;

Δείτε επίσης Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της και το ποστ για όλες εκείνες τις μανούλες που βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν!

Αυτό το διάστημα ο 25χρονος νεαρός βρίσκεται στην Πάρο με τη μητέρα του, η οποία από το 2013 έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι πολύ χαμηλών τόνων και προτιμάει να μην εκθέτει τη ζωή του στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πολύ χαμογελαστό και ευδιάθετο στο cafe της μητέρας του. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει διακοσμήσει το καφέ της με φωτογραφίες του ίδιου του Μιχαήλ – Άγγελου.

Με αυτούς τους γονείς δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

Δείτε επίσης Σταύρος Σβήγκος – Έλενα Αϊβάλη: Βάπτισαν τον γιο τους (εικόνες)

Ένας κούκλος!Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 25 ετών και είναι ίδιος η μαμά του! Ένας κούκλος!Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 25 ετών και είναι ίδιος η μαμά του! Ένας κούκλος!Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 25 ετών και είναι ίδιος η μαμά του! Ένας κούκλος!Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 25 ετών και είναι ίδιος η μαμά του!

Close