Εργαζόμενοι σε Fast Food αποκαλύπτουν τι δεν θα έτρωγαν ποτέ από το μενού
 
Οι εργαζόμενοι σε γνωστά Fast-Food γνωρίζουν πολύ καλά την ποιότητα και σε τι συνθήκες προετοιμάζεται το φαγητό που καταναλώνεται στις αλυσίδες αυτές.
Σε μιά έρευνα – δημοσκόπηση στο διαδίκτυο χιλιάδες εργαζόμενοι γνωστών αλυσίδων επί το πλείστον γρήγορου φαγητού απάντησαν σε έρευνα – δημοσκόπηση στο διαδίκτυο με θέμα ” Τι δεν θα έτρωγες σε καμιά περίπτωση από  το μενού  και γιατί;”
 
Πολλοί ονόμασαν τα υλικά του καταλόγου τελείως ανθυγιεινά , ενώ κάποιοι άλλοι  ανέφεραν ότι τους  έρχεται να κάνουν εμετό σκεπτόμενοι σε τι συνθήκες προετοιμάζεται το φαγητό 
 
Ας δούμε παρακάτω κάποια από τα γεύματα που δεν θα έτρωγαν ποτέ οι εργαζόμενοι στις αλυσίδες Fast Food και πως τα σχολιάζουν
 
 
Subway’s Crab meat
 
Subway's crab meat
 
Πολύ γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού ιδιαίτερα στο εξωτερικό
«Φτιάχνεται παίρνοντας απομίμηση καβουρόψυχας την οποία την αναμιγνύουν με τεράστια ποσότητα μαγιονέζας, Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να παραγγείλει ένα σάντουιτς μόνο με μαγιονέζα»
 
McDonald’s McRIB
 
McDonald's McRib
 
“Η όψη του πριν βάλουμε σε αυτό την σάλτσα είναι εντελώς αποκρουστική. Δεν μοιάζει με κρέας σε καμμιά περίπτωση. Θυμίζει περισσότερο απλή κρούστα”
 
Oreo Madness  στα TGI Friday’s
 
Oreo Madness at TGI Friday's
 
“Κοστίζει περίπου 6,50 δολάρια και κυριολεκτικά είναι  είναι ένα πολύ μικρό Oreo δηλαδή ένα απλό παγωτό, όπου το βγάζουν  από την συσκευασία και το σερβίρουν στο πιάτο σου με λίγη ζάχαρη άχνης και σος σοκολάτας”
 
Fish sandwiches στα Burger King
 
Fish sandwiches at Burger King
 
 
«Έχεις τέσσερις δεξαμενές λαδιού που μαγειρεύεις  τις πατάτες. Μετά όμως από δύο μέρες το λάδι  έχει γίνει πολύ σκούρο για τις πατάτες. Τότε παίρνουμε αυτό το λάδι και το χρησιμοποιούμε για το κοτόπουλο. Με το ίδιο λάδι τηγανίζουμε μεγάλες ποσότητες κοτόπουλου για μια βδομάδα. Το λάδι είναι μαύρο σαν πετρέλαιο κινητήρα μετά από μια βδομάδα μαζικού τηγανίσματος. Σε εκείνο το σημείο μετά τηγανίζεται το φιλέτο ψαριού»
 
McDonald’s Big Macs
 
McDonald's Big Macs
 
 
“Ίδια ποσότητα κρέατος με ένα double cheeseburger , και  λίγοτερο τυρί. Η αξία του είναι όμως τρεις φορές πιο πάνω από ένα Double cheeseburger”
 
KFC Pot Pies
 
KFC Pot Pies
 
 
“82 διαφορετικά υλικά. Δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ γιατί ο διευθυντής μου λειτουγεί ένα πολύ καθαρό εστιατόριο.”
 
McDonald’s Filet-O-Fish sandwich 
 
McDonald's Filet-O-Fish sandwich
 
«Πρόκειται  για μια απάτη σχετικά με το κόστος του. Παίρνεται το ίδιο ψωμί σαν το cheeseburger,  με πολύ λίγη βρώμικη σάλτσα με ένα τηγανιτό ψάρι και δεν έχετε μια ολόκληρη φέτα τυριού»
 
(Υποσημείωση: Η alfavita.gr δεν μπορεί να επαληθεύσει την ανώνυμη έρευνα που έγινε από το reddit)
Πληροφορίες από reddit.com και businessinser.com
Επιμέλεια: Κλειώ Ιωάννου
 
 
 

πηγη: https://www.alfavita.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close