Γιατί εμείς τι πάθαμε;

Εμείς τί πάθαμε που ήμασταν χύμα στο αυτοκίνητο και όχι σε παιδικά καθισματάκια; Απλά πεθάνανε κάποια παιδιά και κάποια μείνανε ανάπηρα.

Εμείς τί πάθαμε που δεν τρώμε πια αληθινή τροφή αλλά μόνο χιλιοεπεξεργασμένη με χημικά; Απλά τη γενιά μας τη θερίζουν τα αυτοάνοσα και ο καρκίνος.

Δείτε ακόμα :Τα παιδικά χρόνια τότε και τώρα… Πράγματα που κάθε παιδί της δεκαετίας του ’90 θυμάται! | Photos

Εμείς τί πάθαμε που γεννηθήκαμε με καισαρική και δεν θηλάσαμε; Απλά έχουμε κατεστραμμένο μικροβίωμα και το μεταφέρουμε και στα παιδιά μας.

Eμείς τί πάθαμε που παίρναμε αντιβίωση σαν να ήταν καραμέλα; Απλά μερικές χιλιάδες από μας πεθάνανε λόγω αντίστασης στα αντιβιοτικά και οι υπόλοιποι που επιβιώσαμε, καταστρέψαμε την εντερική χλωρίδα μας-δηλαδή το πεπτικό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Δείτε ακόμα: Σιγά μωρέ και μείς που φάγαμε ξύλο τί πάθαμε;

Εμείς τί πάθαμε που μεγαλώσαμε με ξύλο και φωνές; ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΑΑΤΙΙ;;; ΕΕΕΕ;; ΛΕΓΕ ΡΕ ΜΗ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

Εμείς τί πάθαμε που μεγαλώσαμε μέσα στον καπνό των γονιών μας; Απλά έχουμε ένα σωρό αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας, για τα οποία έχουμε πάρει ένα σωρό φάρμακα. Και απλά γίναμε κι εμείς καπνιστές.

Εμείς τί πάθαμε που μας άφηναν να κλαίμε στο άλλο δωμάτιο όταν ήμασταν μωρά; Απλά γίναμε τραυματισμένοι ενήλικες, παγιδευμένοι πάντα σ’ εκείνη τη στιγμή που ελπίζαμε ακόμα ότι κάποιος θα άνοιγε την πόρτα και θα μας αγκάλιαζε.

Δείτε ακόμα: Ισχύει οτι τα παιδικά μας χρόνια καθορίζουν το υπόλοιπο της ζωής μας;

Και η πόρτα δεν άνοιξε.

Και τί πάθαμε δηλαδή; Mια χαρά δεν είμαστε; Και τα παιδιά μας μια χαρά θα είναι.

? Ότι μεγαλωσατε παιδια δε σημαινει οτι τα ξερετε ολα.Τωρα αφηστε κ εμας να κανουμε ο,τι πιστευουμε καλυτερο στα δικα ΜΑΣ παιδια.

Το άρθρο αναρτήθηκε στην ομάδα Θετική διαπαιδαγώγηση

Από Alexandra Georgiou

Close