H καινούργια μέθοδος απώλειας κιλών! Πιέστε αυτά τα σημεία του σώματος και χάστε κιλά χωρίς άσκηση και δίαιτα

Πρόκειται για ένα νέο πλάνο απώλειας βάρους, αλλά δεν πρόκειται για πλάνο διατροφής. Η πιεσοθεραπεία είναι τώρα η νέα μόδα για την απώλεια κιλών!

Η πιεσοθεραπεία είναι μια αρχαία θεραπευτική τέχνη, όπου τα δάχτυλα χρησιμοποιούνται πιέζοντας βασικά σημεία που διεγείρουν μηχανισμούς επούλωσης του σώματος. Αυτή η 5.000 ετών τεχνική ανακουφίζει αποτελεσματικά τον πόνο, εξισορροπεί την ενέργεια του σώματος, και προωθεί την καλή υγεία και ευεξία μόνο με τη χρήση του χεριού.

Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους με πιεσοθεραπεία περιλαμβάνει μασάζ στα συγκεκριμένα σημεία και στη συνέχεια, άσκηση πίεσης για καθορισμένο χρονικό διάστημα σε αυτά. Η πιεσοθεραπεία επίσης, βοηθά την σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς:

Η πιεσοθεραπεία είναι τώρα η νέα μόδα για την απώλεια κιλών!

  • Μειώνει την λαχτάρα για φαγητό
  • Επιτυγχάνει την ισορροπημένη όρεξη
  • Αυξάνει την ευαισθητοποίηση του σώματος για μια πιο προσεκτική διατροφή

Δείτε ακόμη: Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και φυσικά αέρια; Πιέστε αυτό το σημείο και θα λύσετε το πρόβλημα σας σε λίγη ώρα

Εδώ είναι τα βασικά σημεία πίεσης που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος:

1. Σημείο αυτιού :

Λέγεται επίσης ωτικό σημείο πίεσης. Για να βρείτε αυτό το σημείο, τοποθετήστε τα δάχτυλά σας και στις δυο πλευρές του σαγονιού, και μετακινήστε το σαγόνι σας προς τα πάνω και προς τα κάτω, και μετατοπίστε τα δάχτυλά σας μέχρι να βρείτε το σημείο όπου το σαγόνι σας βρίσκεται σε μέγιστη κίνηση. Εφαρμόστε πίεση για ένα λεπτό (ή έως 3 λεπτά).

Οφέλη:

Ελέγχει την όρεξη, βοηθάει στην παύση της υπερκατανάλωσης τροφών

2. Το σημείο του προσώπου:

Το σημείο αυτό βρίσκεται ακριβώς μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους. Είναι απαραίτητο να πιέζετε αυτό το σημείο δύο φορές την ημέρα, για 5 λεπτά. Αν έχετε πολύ στρες, αυτή η άσκηση είναι – ιδανική για εσάς!

Δείτε ακόμη: 12 τρόφιμα που μπορείς να φας όσο θέλεις χωρίς να πάρεις κιλα

Οφέλη:

Ελέγχει την πείνα και την νευρικότητα

3.Σημείο γονάτου:

Αυτό είναι το πιο διαδεδομένο σημείο του βελονισμού. Βελτιώνει όχι μόνο την πέψη, αλλά βοηθά επίσης στον έλεγχο των φλεγμονωδών διεργασιών στο σώμα. Καλείται το σημείο της μακροζωίας ή ένα σημείο που καταπολεμά εκατοντάδες ασθένειες.

Για να βρείτε το σημείο, θα πρέπει να καλύψετε το γόνατο σας με την παλάμη του χεριού που βρίσκεται στην ίδια πλευρά. Το σημείο βρίσκεται μεταξύ του παραμέσου και του μικρού δαχτύλου, με τη μορφή μικρών κοιλωμάτων μεταξύ των οστών. Θα πρέπει να του κάνετε μασάζ κάθε μέρα ειδικά το βράδυ και θα δείτε οτι θα χάσετε μέχρι και 400-500 γραμμάρια την εβδομάδα.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες πρωινές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα!

Θα πρέπει να κάνετε μασάζ σε κάθε πόδι για 5 λεπτά, 9 φορές την ημέρα με κυκλικές κινήσεις προς τα δεξιά. Αλλά μην κάνετε μασάζ πριν πάτε για ύπνο, γιατί αυτό μπορεί να σας προκαλέσει αϋπνία .

Οφέλη:

Βελτιώνει την πέψη, μειώνει την πείνα και βοηθά το αίμα

4. Σημείο του Αγκώνα :

Αυτό είναι το σημείο πίεσης για την διέγερση της λειτουργίας του παχέος εντέρου. Για να εντοπίσετε το σημείο πίεσης αφήστε μια απόσταση όσο ο αντίχειρας σας από το αγκώνα σας μέχρι την εσωτερική πτυχή του αγκώνα σας. Κρατήστε το χέρι σας κοντά στο στήθος σας. Εφαρμόστε πίεση για 1 λεπτό. Επαναλάβετε με το άλλο χέρι.

Οφέλη:

Αφαιρεί την υπερβολική θερμότητα και τα υγρά των αποβλήτων από το σώμα.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close