Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και φυσικά αέρια; Πιέστε αυτό το σημείο και θα λύσετε το πρόβλημα σας σε λίγη ώρα

Η πιεσοθεραπεία είναι μια πολύ παλιά μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί παρόμοιες αρχές όπως αυτές του βελονισμού και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο – προωθεί τη χαλάρωση, την ευεξία και θεραπεύει τις ασθένειες.

Με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου, μπορείτε να απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα, τα φυσικά αέρια, και το φούσκωμα σε λίγη ώρα. Η μέθοδος είναι πολύ απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής:

Δείτε ακόμη: Κάντε αυτό και ανακουφιστείτε από τη δυσκοιλιότητα και από το φούσκωμα στο λεπτό 

Με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου, μπορείτε να απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα, τα φυσικά αέρια, και το φούσκωμα σε λιγότερο από 1 λεπτό

Πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να βρείτε αυτό το σημείο, που είναι τοποθετημένο δύο δάχτυλα κάτω από τον ομφαλό, και τότε θα πρέπει να αρχίσετε να του κάνετε μασάζ για 1 λεπτό. Το μασάζ σε αυτό το σημείο βοηθά στην ανακούφιση του πόνου στην κοιλιά και στο κάτω μέρος της πλάτης, στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας, των φυσικών αερίων, και των πεπτικών προβλημάτων . Μπορείτε να πατήσετε αυτό το σημείο με τα δάχτυλά σας. Εάν η πίεση του δακτύλου σας φαίνεται πολύ, μπορείτε απλά να πατήσετε το σημείο με την παλάμη σας. Πατήστε αυτό το σημείο για ένα λεπτό και επικεντρωθείτε στις βαθιές αναπνοές.

Δείτε ακόμη: Πως να αποφύγετέ το φούσκωμα και τη δυσπεψία

Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως, θα απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα,το φούσκωμα και τα αέρια μέσα σε λίγη ώρα

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close