Η κόρη του άντρα μου είναι κακομαθημένη και δεν την θέλω στο σπίτι μου!

Πόσα και πόσα ζευγάρια γνωρίζετε, αν δεν είστε ένα απο αυτά και εσείς, όπου έχουν χωρίσει και έχουν και παιδιά; Είναι άλλωστε μια πραγματικότητα που συμβαίνει στο μεγαλύτερο αριθμό ζευγαριών στις μέρες μας.

Το θέμα όμως είναι πως το αντιμετωπίζεις σε σχέση με τα παιδιά σου και πως έρχεται στη μέση και το νέο πρόσωπο που πολύ πιθανό να γνωρίσει η μαμά ή ο μπαμπάς. Μία τέτοια σχέση παιδιού- νέου συντρόφου αφορά και το παρακάτω άρθρο  Διαβάστε την ιστορία της Τζώρτζιας και περιμένουμε μετά τη γνώμη σας και τα σχόλιά σας για το πρόβλημά που αντιμετωπίζει.

Δείτε επίσης Είμαι μαμάκιας! Ακόμα και παντρεμένος θέλω να μένω μαζί της!

Με λένε Τζώρτζια και είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Σταμάτη! Ο Σταμάτης έχει μια κόρη 14 χρονών από τον πρώτο του γάμο.Το πρόβλημα μου με αυτό το παιδί είναι μεγάλο. Δεν το συμπάθησα ποτέ και πιστεύω πως ούτε εκείνη από τη μεριά της με συμπαθεί ιδιαίτερα.

Νομίζω πως πιστεύει ότι εγώ ευθύνομαι που χώρισαν οι γονείς της και με πήρε με κακό μάτι από την αρχή.

Όμως τη φταίω εγώ που η μάνα της γέρασε πριν την ώρα της και την παράτησε ο Σταμάτης για εμένα που αντικειμενικά είμαι πολύ ωραιότερη της;

Η μικρή έρχεται κάποια σαββατοκύριακα να μείνει μαζί μας, όχι όλα γιατί τα περισσότερα Σάββατα ο Σταμάτης δουλεύει και εγώ πηγαίνω βόλτες με τις φίλες μου δε μπορώ να κάθομαι να νταντεύω το κακομαθημένο.

Γιατί πραγματικά είναι κακομαθημένη από τη μάνα της όλα στο χέρι τα θέλει τι να προλάβω να κάνω και εγώ…

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που έχω μαζί της… Είναι και ότι όταν είναι στο σπίτι μας δεν είμαι ο εαυτός μου.

Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω γιατί ο Σταμάτης μου λέει συνέχεια πρόσεχε πως μιλάς μπροστά στο παιδί και το ένα και το άλλο.

Ήρθε από το πουθενά αυτή να μας βάλει όρια μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Άσε που κάθε φορά που βγαίνουμε πρέπει να τη κουβαλάμε μαζί.. Δεν μπορούμε να περάσουμε ούτε λίγες ώρες μαζί σα ζευγάρι.

Δεν ξέρω πως να πω στο Σταμάτη ότι δε θέλω να έρχεται η κόρη του στο σπίτι μας χωρίς να το πάρει άσχημα.

Μακάρι να κάνουμε γρήγορα δικά μας παιδιά για να ασχολείται με αυτά και να την αφήσει μια και καλή στη μάνα της..

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Πιστεύω ότι πολλές από εσάς εκεί έξω έχετε βρεθεί στη θέση μου και με καταλαβαίνετε!

Από το efisecrets.gr

Close