Καλομοίρα :Εξομολογειτε για τα προβλήματα υγείας των γιων της & οι φήμες εγκυμοσύνης
Η Καλομοίρα φιλοξενείται στο εξώφυλλο του νέου «ΕΓΩ! weekly» και μιλά, μεταξύ άλλων, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν οι δίδυμοι γιοι της κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπουσάλη. Ακόμη, απαντάει στις φήμες που τη θέλουν έγκυο για δεύτερη φορά.Τι σε έχουν μάθει τα παιδιά σου;
Μου έχουν μάθει τι σημαίνει πραγματική, αληθινή αγάπη. Αντιλήφθηκα πως η ουσιαστική αγάπη είναι το να πεθαίνεις για έναν άνθρωπο. Μπορώ να κάνω τα πάντα για εκείνα. Δεν σκέφτομαι καθόλου τον εαυτό μου. Επίσης με έμαθαν πώς να περνώ την κάθε ημέρα μου ζωντανή. Με τα παιδιά δεν γίνεται το μυαλό σου να είναι στο παρελθόν ή σε άλλα πράγματα. Η ουσία έιναι το ότι σήμερα είμαστε εδώ, μαζί. Είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έλαβα.Τους πρώτους μήνες της ζωής τους είχε κινδυνεύσει η υγεία τους.
Ήταν πολύ δύσκολα. Άκουγα στο παρελθόν μαμάδες που τα δίδυμά τους είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Όταν το βίωσα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά στο σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον, που είναι δύο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά.

Φοβήθηκες ακόμη και για το ενδεχόμενο να μην ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν;
Ήταν τραυματική εμπειρία. Δεν ξέραμε τι θα γίνει. Ο γιατρός δεν έλεγε “μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά” γιατί φοβόταν την ευθύνη και τις μηνύσεις. Μου είπε μόνο “μέχρι στιγμής είναι καλά αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα μήνα”. Με πήραν τηλέφωνο το βράδυ και με ενημέρωσαν ότι ο Νίκος έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του. Ήμασταν κάθε μέρα χάλια με τον Γιώργο. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο νοσοκομείο. Στις 8 το βράδυ έπρεπε να φεύγουμε. Τα μωρά ήθελαν πολλή προσοχή. Δόξα τω Θεώ, πέρασε. Εύχομαι όλατα παιδιά του κόσμου να είναι καλά.

Ο Γιώργος αποτελεί τον έρωτα της ζωής σου.
Είναι το άλλο μου μισό. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. ΝΙώθω ευγνωμοσύνη που είναι άντρας μου. Είναι πολύ καλός σύζυγος και υπέροχος πατέρας.

 117368
Δοκιμάστηκε σε στιγμές η σχέση σας;
Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές. Η αρχή της σχέσης μας δεν ήταν καθόλου εύκολη. Αν και γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, ήταν πολύ διαφορετικό όταν ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί. Έπρεπε να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε είχε να κάνει με τα παιδιά. Όλα τα υπόλοιπα με αγάπη και δουλειά τα λύνεις. Η ζωή είναι δώρο. Θα πρέπει να τα βιώνουμε στο έπακρο.

Φτάσατε στα όρια του χωρισμού;
Είχαμε πολύ έντονους καβγάδες. Αλλά και αυτοί χρειάζονται, γιατί βάζουν χρώμα στη σχέση. Όταν τα βρίσκαμε, ήταν πολύ όμορφα. Ήθελα πάντοτε να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και εκείνον. Όταν τσακώνεσαι με τον άλλο, μετά δένεσαι περισσότερο μαζί του, γιατί στις δύσκολες στιγμές μεγαλώνετε μαζί.

Θέλεις να κάνεις άλλο παιδί;
Το σκεφτόμαστε με τον Γιώργο. Αν έρθει, θα είμαι πολύ χαρούμενη. Θα δούμε.

Κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι είσαι έγκυος.
Όχι. Δεν ισχύει. Θέλω να μεγαλώσουν λίγο ακόμη τα ζουζουνάκια μου.

Close