Κώστας Γρίμπιλας: Η αποκάλυψη ότι περιμένει δίδυμα δύο χρόνια μετά το χαμό της κόρης του!

Το χαμόγελό του βρήκε ξανά ο Κώστας Γριμπίλας δύο χρόνια μετά το θάνατο της μονάκριβης κόρης του, Κωνσταντίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή εννιά μήνες μετά την γέννησή της.

251115140910_0797

Ο Κώστας Γρίμπιλας με τον πατέρα του αδικοχαμένου Ντουζόν)

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που ζει μόνιμα στην Αυστραλία με την καρδιά του Ντουζόν (του παιδιού που είχε χάσει την ζωή του από μπράβο σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου) στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» θα γίνει ξανά πατέρας καθώς η σύζυγός του Πόπη περιμένει δίδυμα!

251115140912_26221

«Θα ήθελα να μοιραστώ μια αλήθεια μαζί σου σήμερα» ανέφερε ο Κώστας Γρίμπιλας απευθυνόμενος στην Ζήνα Κουτσελίνη λίγο πριν κλείσει την σύνδεσή του με την εκπομπή και πρόσθεσε συγκινημένος: «Θα ήθελα να σου δείξω αυτό το ροζ φορμάκι. Είναι της κόρης μου που θα γεννηθεί μέσα Φλεβάρη. Και θα ήθελα να σου δείξω και αυτό το γαλάζιο φορμάκι. Περιμένω μία κόρη και έναν γιο!».

Όλο αυτό το διάστημα ο δημοσιογράφος, μετά το χαμό του αγγελουδιού του έπιασε συναισθηματικό πάτο. Όπως εξομολογήθηκε, έπαθε κατάθλιψη και έγινε αλκοολικός. Ωστόσο, η πίστη του στο Θεό τον βοήθησε να δει τα πράγματα αλλιώς!

251115140912_2622

«Μετά το χαμό του παιδιού είχα πάθει κατάθλιψη, είχα γίνει αλκοολικός»

«Ήμουν σε κατάθλιψη, δεν μπορούσα να μην πω ότι είχα γίνει αλκοολικός. Κάθε τι που έχει οινόπνευμα το έπινα. Όμως δοξάζω το Θεό, τους πνευματικούς μου που κατάφεραν να με βγάλουν από την κατάθλιψη, να κόψω το ποτό. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο, έχω κόψει τα υπνωτικά, έχω κόψει τα ηρεμιστικά. Όλα αυτά τα λέω όχι για να με λυπηθεί ο κόσμος. Τα λέω για να δώσω κουράγιο σε εκείνους που υποφέρουν. Δεν είμαι ο μόνος που υποφέρει»

«Οι χειρότερες στιγμές μου είναι το βράδυ που θα πρέπει να μυρίσω τα ρούχα του παιδιού μου»

«Για μένα η χειρότερη ώρα της ημέρας είναι το βράδυ που θα πρέπει να μυρίσω τα ρούχα της κόρης μου και μέσα από την προσευχή μου να επικοινωνήσω μαζί της. Και πάλι το χειρότερο για μένα είναι να ξυπνήσω το πρωί και να καταλάβω ότι το παιδί μου δεν είναι στο σπίτι»

Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε, η «Κωνσταντίνα μας έφερε πολύ πόνο αλλά μας έφερε και πολύ κοντά στο Θεό».

«Πιστεύω πια πως δεν έχω χάσει το παιδί μου»

«Επικοινωνώντας καθημερινά με το Θεό, 24 μήνες μετά την κοίμηση του παιδιού, πιστεύω ότι δεν το έχω χάσει πια. Το κοιμητήριο για εμένα πια δεν αποτελεί σημείο επαφής με το παιδί μου. Πάω εκεί με τη σύζυγό μου, καθαρίζουμε το μνήμα, φροντίζουμε τα λουλούδια, τα παιχνίδια της εκεί, αλλά επικοινωνώ με το παιδί μου μόνο όταν επισκέπτομαι την εκκλησία.»

Πηγή:star.gr

Close