Κράξτε μαζί μας: Είμαι αυτό που φοβάσαι και είμαι άνθρωπος σαν και σένα!Εσύ που με κρίνεις γι αυτό που εξωτερικά βλέπεις …Ξέρεις;;; Ξέρεις πως είναι να ζεις μέσα στον κόσμο και να θες να κρυφτείς από αυτόν; Ξέρεις πως είναι να περπατάς στο δρόμο και τα βλέμματα όλων να είναι καρφωμένα πάνω σου; Ξέρεις πως είναι να μην σε αποδέχονται ούτε καν οι ίδιοι σου οι γονείς; 

Ξέρεις πως είναι να είσαι έφηβος και σε όλες τις παρέες να σου πετάνε σκουπίδια,να σε χτυπάνε, ν’ ακούς χαμηλόφωνο ή δυνατά :”έρχεται η αδερφή, ο πούστης, ο gay;”  Ξέρεις πως είναι να προσπαθείς μια ζωή να αποδείξεις ότι δεν είσαι τέρας,κλόουν ή κάτι ευτράπελο ,απλά είμαι εγώ, ένας άνθρωπος όπως και συ ,με διαφορετική φύση από αυτό που βλέπεις εξωτερικά

.Με συναισθήματα ,που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Ξέρεις πως είναι να είσαι εγκλωβισμένος το ίδιο σου το σώμα; Ξέρεις εσύ που χασκογελάς όταν με βλέπεις και με δείχνεις με το δάχτυλο σου , πως είναι να νομίζεις ότι η ζωή είναι κατάρα;

Ξέρεις τι πέρασα εγώ ; 
Να σου πω εγώ λοιπόν για να μάθεις! Είμαι η Κωνσταντίνα και πρώην Κώστας και είμαι 38 χρονών.Γεννήθηκα αγόρι αλλά ποτέ δεν ήμουν μέσα μου και δεν φταίω εγώ γι αυτό. Η φύση με έκανε έτσι……στα 17 μου έφυγα από το σπίτι γιατί ο πατέρας μου δεν ήθελε να τρώω στο ίδιο τραπέζι μαζί του ή να κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο με τον αδερφό μου.Γιατί;

Γιατί γι αυτόν ήμουν ανώμαλος. Κοιμήθηκα σε παγκάκια, πέρασα από τα χειρότερα κρεβάτια ,έπεσα στα πατώματα ,έκλαψα , χάραξα το κορμί μου και δεν αγαπήθηκα ποτέ από κανέναν, παρά μόνο από το σινάφι μου ….όπως θα το αποκαλούσες.

Έκανα πράγματα για να επιβιώσω που εσύ δεν θα μπορούσες να τα κάνεις ούτε σε δυο ζωές! Ναι έκανα αλλαγή φύλου ,ναι ντύνομαι γυναικεία όχι γιατί είμαι τέρας ,γιατί αυτό νιώθω ότι είμαι . Έχω δει “Κύρίους” καθώς πρέπει…. οικογένειαρχηδες ,πριν κάνω την αλλαγή φύλου ,να ρχονται να με ψωνίσουν.Έχω δει την γκόμενα σου να σκάει από ζήλια,

γιατί σου πέφτουν τα σαγόνια στα πατώματα όταν με βλέπεις. Έχω ακούσει στο τηλέφωνο την γυναίκα σου ,όταν εσύ είσαι μαζί μου….
Σ’ έχω δει στο κομμωτήριο και σένα πως με σχολιάζεις με τις φίλες σου αλλά κόβεις φλέβα να καταφέρεις να περπατήσεις με τον αέρα μου στις 15 πόντες γόβες μου.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι σίγουρα το όνειρο κάθε γονιού ή ακόμη του κάθε παιδιού που μεγαλώνει. Όμως δεν είναι ούτε αρρώστια ,ούτε ξεπεσμός, ούτε ανημποριά.

Γι αυτό βούλωσε το! Βουλώστε το όλοι εσείς που σχολιάζετε ή δείχνετε τους υπόλοιπους γιατί πολύ απλά το μόνο που είστε ικανοί να κάνετε είναι να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας! Όλοι εσείς που κρεμάτε ανθρώπους επειδή δεν είστε εσείς και ίσως να είναι διαφορετικοί από εσάς!

Όλοι εσείς που κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε ότι και εσείς κρίνεστε για τον ρατσισμό σας . Όλοι εσείς οι ομοφοβικοί που μεγαλώνετε τα παιδιά σας με ψέματα και κλείνοντας τα μάτια τους στην αλήθεια.

Βουλώστε το και αποδεχτείτε τα παιδιά σας αν τους προκύψει να είναι διαφορετικά από αυτό που περιμένατε. Πάρτε τα αγκαλιά, δώστε τους αγάπη, τρυφερότητα και προσοχή για να μην αναγκαστούν να κυλιστούν  σε βρωμερά χέρια. Σκάστε επιτέλους και ανοίξτε το μυαλό σας γιατί ο κάθε άνθρωπος που δείχνετε έχει μια ιστορία ,έχει περάσει από δύσκολα μονοπάτια  και προσπαθεί να ζήσει μια  ζωή, που δεν έχει κανένας σας το δικαίωμα να του την αφαιρεί επειδή απλά είστε κομπλεξικοί.

Κωνσταντίνα
Υ.Γ. Αφιερωμένο το τραγούδι του Θηβαίου που λατρεύω στην μάνα μου που ακόμη και σήμερα κρυφά απ’ όλους θα έρθει να με πάρει αγκαλιά.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ DADDY-COOL:To συγκεκριμένο άρθρο παρακάλεσα την Κωνσταντίνα να μην μπει στο κράξιμο,ήθελα να μπεί σαν αληθινή ιστορία αλλά , επέμενε οτι ήθελε στη συγκεκριμένη στηλη.Θα σας παρακαλέσω να μη γίνουν ρατσιστικά σχολια.Υπαρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και είναι μέσα στη ζωη.Δεν Είμαστε θεοι για να κρίνουμε η να κράξουμε τη διαφορετικοτητα ενός ανθρώπου.Δεν υπάρχει απάντηση λοιπών σήμερα.

 

Close