Κράξτε μαζί μας: Είμαι ο  Γιάννης ,και είμαι πεθερόπληκτος εις διπλούν!

Γεια σας,με λένε Γιάννη και είμαι πεθερόπληκτος εις διπλούν!Ο πεθερός μου για κακή μου τύχη έχει χωρίσει και έχει ξανά παντρευτεί!  Και έτσι εγώ βρέθηκα με δύο πεθερές! Τι το ήθελε ο χριστιανός; Δεν έφτανε η μια γλωσσοκοπάνα ,απόκτησα και δεύτερη.
Μια σύντομη περιγραφή:
Η πρώηνείναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα η οποία χώρισε γιατί ο “κούκλος” πεθερός τα έμπλεξε με την νυν…. αγωνίστηκε για να μεγαλώσει την κόρη της (και γυναίκα μου) μέχρι που καθάριζε σκάλες. Βέβαια η γλώσσα δεν μαζεύετε ….. έχει έτοιμο το φτυάρι για παν ενδεχόμενο και την εκνευρίζει όταν στο τραπέζι βρεθεί φαγητό καλύτερο από το δικό της!Την ενοχλεί που δεν σφουγγαρίζω, δεν πλένω τα πιάτα και γενικά με θεωρεί τον άρχοντα που πήρα την κόρη της και την ταλαιπωρώ. Δεν έχει σκεφτεί ότι δουλεύω σε 2 δουλειές και γυρνάω σπίτι κομμάτια και βλέπω την αγριομουτσούνα της συχνά πυκνά ,θρονιασμένη στον καναπέ μου.
Η νυν… ο παντογνώστης! Η πυθία μπροστά στης δεν πιάνει μία. Τα ξέρει όλα …από ραπτική μέχρι πυρηνική φυσική. Είναι η γυναίκα γλείφτρα…γλύφει τους πάντες με γλυκόλογα, τρέχει για τα πάντα και όλους προς επιβεβαίωση της “καλοσύνης” της  και πιστοποίηση ότι αυτή άξιζε στον  πεθερό μου. Είναι τεράστια με μια μουτσούνα πασαλειμμένη πάντα από το κοκκινάδι και  παρουσιάζεται λες και είναι μοντέλο γιατί κατάφερε να κερδίσει τον Δον ζουάν της χλαπάτσας. Επίσης και αυτή ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τις δουλειές του σπιτιού που πρέπει να κάνω αλλά η διαφορά της με την πρώην είναι ότι το κάνει για να φανεί στα μάτια του πεθερού μου καλή “μάνα” που νοιάζεται την κόρη του. Επίσης έχει από τον πρώτο της γάμο άλλη μια κόρη που ούτε να την δει δεν θέλει γιατί δεν θέλει τον πεθερό μου.
Όπως καταλαβαίνεται πεθερές – γαμπρός σημειώσατε  2-0
Πεθερός…πιο ηλίθιος άντρας με δόσεις γλίτσας δεν υπάρχει. Διατηρεί ένα στυλάκι ,”ε και τι έγινε χωρίσαμε πολιτισμένα” και ας σφάζονται οι γίδες του!Είναι γλοιώδεις και νοιάζετε για την κόρη του αρκεί να μην χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.
Το πρόβλημα μου…
Οικογενειακές συγκεντρώσεις… γαμώ το στανιό μου μέσα που τις ανακαλύψανε!
Δεν μπορούμε με την γυναίκα μου να κάνουμε μια γιορτή, μια οικογενειακή συγκέντρωση, τσουπ να οι μπηχτές και οι καβγάδες όταν συναντιούνται οι βροντάκηδες και οι φουρτουνάκηδες! Οι φίλοι μας στις γιορτές μας έχω αρχίσει και υποψιάζομαι έρχονται για να κάνουν χάζι την κατάσταση.Η γυναίκα μου φυσικά παίρνει το μέρος της μαμάς της (πρώην γυναίκα του πεθερού) και στο τέλος καταλήγουμε να καβγαδίζουμε εμείς οι δύο.
Πρώτος βαρβάτος καβγάς …. Ο γάμος μας!
Η γυναίκα μου και η μάνα της να μην θέλουν να πατήσει το πόδι της στο γάμο η νυν….. και ο πεθερός να ασκεί βέτο και να λέει ότι δεν έρχεται στο γάμο αν δεν έρθει η γυναίκα του! Η γυναίκα μου να κλαίει και να χτυπιέται γιατί ήθελε τον πατέρα της να την συνοδεύσει και το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν όλοι, με την πρώην γυναίκα του πεθερού μου να έχει ανεβάσει πίεση στην εκκλησία και την νυν να το παίζει “μαμά” και να καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι. Στο τέλος του γάμου άρχισε και το δούλεμα από τους φίλους μου:”μ@λ@κ@ δυο πεθερές και πήγες και παντρεύτηκες;;;;θα φας καλά! Σου κλείνουμε πτέρυγα από τώρα στο Δρομοκαΐτειο”
Όχι ότι δεν είμαι έτοιμος για εκεί!

Το τραγικότερο όλων ήταν η δεξίωση….εκεί έγινα ο χορευτής της χρονιάς!
Ξεκινήσαμε να χορεύουμε με την γνωστή σειρά…νύφη,γαμπρός,πρώην ,πεθερός,νυν….Όμως καμιά φώκια από τις δυο τους να μην θέλει να χορέψει με την νύφη! Να με τραβάει μια η μια ,μια η άλλη! Όλο το βράδυ να χορεύω με 2 κατσίκες και το αποκορύφωμα συνέβη όταν  κατά λάθος σε μια φιγούρα που ήθελε να κάνει ,η μαμά της γυναίκας μου έπεσε κάτω και έγινε ο κακός χαμός με κλάματα από αυτήν γιατί η  άλλη κακάριζε από την χαρά της λες και ήταν κότα στο κοτέτσι.Πρώτη νύχτα του γάμου…τζίφος! Τέτοια κρεβατομουρμούρα ούτε 40 χρόνια παντρεμένοι δεν την έχουν!
Χριστούγεννα ,Πάσχα και όλες τις εθνικές επετείους έπρεπε να τους καλούμε όλους και στο τέλος ο γνωστός καβγάς!
Εντωμεταξύ η νυν ησυχία δεν είχε, δεν έφτανε που την κάνανε τάρανδο την πρώην,σε όλες τις συγκεντρώσεις ήταν όλο χάδια και γλυκόλογα και λύσαγε να λέει “κόρη μου” την γυναίκα μου. Οπότε καταλαβαίνετε την συνέχεια…με αυτά και με εκείνα κάναμε και ένα κοριτσάκι. Ο ρε μάνα μου τι έγινε στο μαιευτήριο! Η πεθερά μου να φωνάζει το παιδί με το όνομα της και η νυν να διεκδικεί να βγει το όνομα της μάνας μου. Η μάνα μου να χτυπιέται δεν θα βγει το όνομα μου γιατί ήξερε ότι εμείς είχαμε αποφασίσει ένα όνομα που μας άρεσε και δεν είχε καμία σχέση με καμιά μαμά, αλλά ποιος νοιαζόταν; Και τότε η νυν απευθύνεται στην γυναίκα μου: “κόρη μου πρέπει να σεβαστεί την πεθερά σου ,είναι το πρώτο της εγγόνι” ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε…… η πρώην κοκκίνισε ,άφρισε και η απάντηση της:”άντε μωρή κουρούνα που θα την πεις και κόρη σου,σφίχτηκες για να την βγάλεις;” η συνέχεια ήταν να μπει η νοσοκόμα μέσα ,γιατί από τις φωνές σηκώθηκαν όλοι στο πόδι και να τους πετάξει έξω με το σκατόφτυαρο!
Σε 2 μήνες η κόρη μας γίνεται ενός χρονών!Ο ρε γλέντια…!!!
Η κόρη μας είναι 10 μηνών και δεν θέλω να σκέφτομαι μεγαλώνοντας πως θα τις καλώ στα γενέθλια της, τι θα γίνει στην βάφτιση
Έχω χάσει την ησυχία μου! 2 φώκιες μου έχουν ταράξει την ηρεμία μου και δεν έχουμε καταφέρει με την γυναίκα μου να περάσει μια βδομάδα χωρίς να τσακωθούμε γι αυτές! Νιώθω να έχω στο λαιμό μου 2 δράκουλες που μου ρουφάνε το αίμα και χω στεγνώσει. Θέλω να τις δείρω και τις δύο τόσο πολύ που να μείνουν στο ΚΑΤ τουλάχιστον 6 μήνες να ησυχάσει το κεφάλι μου! Και δεν σας κρύβω όταν θα βγουν ξανά το ίδιο θα κάνω! Αυτές δεν είναι γυναίκες ,είναι γαλοπούλες,μέγαιρες, ο βενζεβουλ σε νέα έκδοση! Και το χειρότερο δεν σας το είπα! Είναι και οι δυο σχεδόν συνομήλικες … 52 η πρώην και 55 η νυν … πόσα χρόνια θα ζήσουν ρε παιδιά;;;;; Δεν την παλεύω καθόλου!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ DADDY-COOL
Ταλαιπωρημένε πεθερόπληκτε φίλε Γιάννη, μία είναι η λύση.Πέτα τους όλους έξω από το σπίτι και την ζωή σας διαφορετικά ησυχία δεν θα βρείτε. Εξηγείσαι και στην γυναίκα σου ότι  αν δεν κόψει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις που στο τέλος καταλήγουν σε οικογενειακό χαμό… θα πας για τσιγάρα και άμα ξανά γυρίσεις  ας σου σφυρίξουν κλέφτικα.Είναι κρίμα να σας χαλάνε τις ωραιότερες στιγμές σας και το ξεκίνημα της οικογενειακής ζωής σας.
Θα μπορούσα να σου προτείνω να πετάξεις τις πεθερές από το τρένο ,αλλά δεν ξέρω πως θα τις ανεβάσεις και τις δυο στο τρένο.(χιουμοράκι)
Σου αφιερώνουμε και το παρακάτω τραγουδάκι αν και ο Ζαμπέτας όταν το τραγούδησε δεν σκέφτηκε την περίπτωση σου και τραγούδαγε για μία πεθερά. Επί 2 λοιπόν!

 

Close