Μαρία Κορινθίου: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη με αποκόλληση πλακούντα, λιποθυμίες, αφυδάτωση!»

Μαρία Κορινθίου: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη με αποκόλληση πλακούντα, λιποθυμίες, αφυδάτωση!»

Η αλήθεια είναι πως η Μαρία Κορινθίου όσες φορές έχει μιλήσει για την κόρη της πάντα συγκινείται και κάποιες φορές έχει αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της χωρίς, όμως, να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο περιοδικό YOU και αυτή τη φορά αποκάλυψε όλα όσα την ταλαιπώρησαν στην εγκυμοσύνη της και την κάνουν να το σκέφτεται δεύτερη φορά, όταν τη ρωτούν αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί!

Η ιδέα του δεύτερου παιδιού έχει απομακρυνθεί από το μυαλό σου;

Λιγάκι ναι… Όταν η Ισμήνη πήγε στην Α΄Δημοτικού είπα “πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά”, γιατί την στερήθηκα, επειδή έμεινα έγκυος στα 28 μου και τα παράτησα όλα για να είμαι με το παιδί μου.

Εκείνη δεν σου ζητάει;

Ναι, πρόσφατα είχαμε την ίδια κουβέντα. “Τόσες φορές σου έχω ζητήσει να μου κάνεις αδελφάκι και δεν μου κάνεις”, μου είπε. Της εξήγησα ότι δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί: “Καταλαβαίνω την ανάγκη σου αλλά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ κάτι”. Το αφήνω, όμως, λίγο στον αέρα.

Ο Γιάννης θέλει;

Πάντα ήθελε… Ακόμα κι όταν γέννησα και ήμουν με την επιλόχεια κατάθλιψη και με νεύρα ο Γιάννης ήθελε να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Και με έπιαναν ακόμα περισσότερο…

Ίσως γι’ αυτό δεν θέλεις…

Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων… Γνωρίζω ότι αυτό που πέρασα μπορεί να μην το ξαναπεράσω, απλώς κανείς δεν μπορεί να μου το εγγυηθεί. Επίσης, είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Μου είχαν τύχει όλα. Από το να μείνω στο κρεβάτι, γιατί είχα αποκόλληση πλακούντα, μέχρι λιποθυμίες και αφυδάτωση – μέχρι τον 8ο μήνα έκανα εμετούς και μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία…

Έχεις βάλει deadline;

Όχι δεν έχω βάλει, αλλά καλό είναι πριν από τα 40.

Πηγή: marymary.gr

Close