«Ο φίλος μου, μου έλεγε ότι θα συζήσουμε ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με παιδί»

Νομίζω πως μέσα από τον τίτλο της δικής μου πικρής ιστορίας μπορείτε να καταλάβετε πώς νιώθω και πόσο προδομένη αισθάνομαι.
Ο βαθμός της εξαπάτησης από το φίλο μου ήταν τεράστιος και το μόνο που έχω να πω είναι πως αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω δε θα έκανα ποτέ τόσο κακό στον εαυτό μου, καθώς και στη γυναίκα του και το παιδί τους.

Δείτε ακόμα: Έχω σχέση με παντρεμένο. Η γυναίκα του, μου τον στέλνει ντυμένο, πλυμένο ταϊσμένο κι εγώ περνώ καλά!

Ο φίλος μου έλεγε πως θα έρθει να συζήσουμε ενώ ήταν ήδη παντρεμένος, εν αγνοία μου. Ζούσε στην Αγγλία και εγώ στην Ελλάδα, ενώ τα επαγγελματικά του ταξίδια και οι υποχρεώσεις του τον ανάγκαζαν να περνά 15 ημέρες το μήνα στην Ελλάδα.

Γνωριστήκαμε μέσω μιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και το προφίλ του έδειχνε πολύ σοβαρό, χωρίς να γίνεται αντιληπτό πως έχει ήδη οικογένεια και είναι παντρεμένος.
Μετά από πολλούς μήνες επικοινωνίας μέσω skype αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Η έλξη ήταν αμοιβαία και έτσι ξεκίνησε το δικό μας love story.

Ο φίλος μου έλεγε πως θα έρθει να συζήσουμε ενώ ήταν ήδη παντρεμένος, εν αγνοία μου.

Στην αρχή έμενε σε ξενοδοχεία και μήνες αργότερα στο σπίτι μου. Μού έλεγε δε πως θα έρθει μόνιμα στην Ελλάδα ζητώντας αναδιάρθρωση των όρων συνεργασίας με τη μητρική εταιρία, με στόχο τη μόνιμη μετεγκατάσταση στην Ελλάδα άρα και συγκατοίκηση.

Δείτε ακόμα: Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος την ημέρα που έμαθα ότι ήταν ακόμα παντρεμένος!

Δεν μπορούσα με τίποτε να φανταστώ πως ο φίλος μου μού έλεγε πως θα έρθει να συζήσουμε ενώ ήταν ήδη παντρεμένος, εν αγνοία μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν μπορούσα να το φανταστώ.
Πέρασαν οι μήνες χωρίς να καταλάβω τίποτα και χωρίς να μου έχει δώσει ο τότε φίλος μου κανένα απολύτως δικαίωμα να προβληματιστώ ή και να αμφισβητήσω τα συναισθήματά του. Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη μια ημέρα ο καλός μου ξέχασε το κινητό του και πήγε στη δουλειά.

Δεν είχα σκοπό να το ψάξω και να δω τις επαφές του, γιατί όπως προείπα δεν μου είχε δώσει αφορμές.

Όμως, για καλή ή κακή μου τύχη το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα με το ίδιο νούμερο από Λονδίνο να εμφανίζεται στην οθόνη.

Νόμιζα πως ήταν από τη δουλειά του και έτσι και απάντησα. Προς μεγάλη μου έκπληξη στην άλλη γραμμή δεν ήταν άλλη από τη γυναίκα του. Έψαχνε το σύζυγό της γιατί το παιδάκι τους είχε σπάσει το πόδι του και μπήκε στο νοσοκομείο για εγχείρηση.

Αισθάνθηκα ντροπή έναντι αυτής της γυναίκας και σιχαμάρα για το φίλο μου. Εξήγησα στη γυναίκα του όλη μας την ιστορία και της είπα πως δε γνώριζα πως ο σύντροφός μου ήταν παντρεμένος και μάλιστα με οικογένεια.

Δείτε ακόμα: «Δεν μπορώ να το χωνέψω! Η γυναίκα μου, μου φόρτωσε το παιδί του αδερφού μου!»

Υποσχέθηκα να βγάλω τις βαλίτσες του στην είσοδο και φώναξα κλειδαρά να αλλάξει το κλειδί της εξώπορτας. Στη συνέχεια έκανα φραγή στο νούμερο του πρώην μου στο κινητό μου και από τη δική του συσκευή διέγραψε κάθε τι που αφορούσε εμάς τους δύο.

Του έγραψα ένα σημείωμα και έβγαλα τα πράγματά του στην είσοδο του διαμερίσματος, λέγοντας του πως τελειώσαμε μεταξύ μας.

Ήμουν δε τόσο συγχυσμένη και πικραμένη που πήρα την κολλητή μου προτείνοντάς της να με φιλοξενήσει για λίγες ημέρες. Έτσι και έγινε.

Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου τα πράγματά του πρώην καλού μου έλειπαν.

Έκτοτε δεν είχα νέα του και πλέον δεν έχω και καμία επαφή με τα social media.

Καλύτερα μόνη παρά εξαπατημένη…

Πηγή: efisecrets
Close