Ο γιος του Γιάννη Βούρου είναι ένας κούκλος και ολόιδιος με τον πατέρα του!

Είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Βούρου και της Έλενας Κώνστα, και είναι ένας πολύ όμορφος νέος και φυσικά, ίδιος ο πατέρας του.

Ο λόγος για τον Αλέξη Βούρο, που όπως θα δείτε και παρακάτω είναι πολύ γοητευτικός, και έχει πάρει τα χαρακτηριστικά του πατέρα του. Φωτογραφίζονται οικογενειακώς στην ορκωμοσία του Γιάννη Βούρου, ο οποίος είναι ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε επίσης O Δημήτρης Σταρόβας ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (vid)

Λίγα πράγματα για τον Αλέξη και το πρόβλημα υγείας του
«Μόνο ο μικρός, ο Αλέξης, ασχολείται με τον στίβο και μάλλον το βλέπει επαγγελματικά. Ήδη είναι στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου και σπουδάζει οργάνωση και διαχείριση αθλητισμού. Είναι σπρίντερ και τρέχει 60, 100, 200 και 4×100 μ.

Ο προπονητής του, Άγγελος Παυλακάκης, μου λέει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ήδη έχει πάρει μέρος σε διεθνείς οργανώσεις με την Εθνική της Ομοσπονδίας των Κωφών.

Ο Αλέξης έχει μια βαρηκοΐα που του επιτρέπει να τρέχει με την Εθνική βαρήκοων και κωφών και με τις επιδόσεις που έχει κάνει τρέχει σε διεθνείς οργανώσεις, αλλά συγχρόνως αγωνίζεται και στις κανονικές ομάδες του ΣΕΓΑΣ», είχε δηλώσει ο Γιάννης Βούρος σε παλιότερή του συνέντευξη.

Ο γιος του Γιάννη Βούρου είναι ένας κούκλος και ολόιδιος με τον πατέρα του! Ο γιος του Γιάννη Βούρου είναι ένας κούκλος και ολόιδιος με τον πατέρα του! Ο γιος του Γιάννη Βούρου είναι ένας κούκλος και ολόιδιος με τον πατέρα του! Ο γιος του Γιάννη Βούρου είναι ένας κούκλος και ολόιδιος με τον πατέρα του!

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close