Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε την μοναχοκόρη του – Η φωτογραφία από την εκκλησία και το τρυφερό μήνυμά του

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε τη μοναχοκόρη του. Ο δημοφιλής ηθοποιός συνόδεψε την 29χρονη Μαρία σε εκκλησία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και την παρέδωσε συγκινημένος στον «γαλονάτο» γαμπρό που την ανέμενε με ανυπομονησία. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε στο Facebook με περίσσιο ενθουσιασμό ο ίδιος ο ευτυχής πατέρας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι μέσα από την εκκλησία.

Δείτε επίσης: Θερίζει ο στρεπτόκοκκος. Πως γυρνάει σε οστρακιά και πως να προφυλάξουμε τα παιδιά μας!

Η Μαρία Ιατροπούλου, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό σε γραμμή Α και μακρύ πέπλο, πόζαρε ανάμεσα στον άνδρα της ζωής της, στον πατέρα της και τον Δημήτρη Αϊβαζίδη, ο οποίος είναι αξιωματικός του στρατού. «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μάλιστα, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο ίδιος δήλωσε : «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω την κόρη μου χαρούμενη. Είμαι ευγνώμων στη μητέρα των παιδιών μου, Χριστίνα Πανίδου, που τα μεγάλωσε με αξίες, αρχές, ήθος και πολλή αγάπη».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Κωστάκη: «Έχω μπει στον ρόλο της κλασικής Ελληνίδας μάνας»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε την μοναχοκόρη του – Η φωτογραφία από την εκκλησία και το τρυφερό μήνυμά του

Πηγή: tlife.gr
Close