Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλειους μηρούς

Μπορείτε να αποκτήσετε τέλειους μηρούς χωρίς καν να χρειαστεί να σηκωθείτε από το πάτωμα.

Είναι πιο εύκολο από ό, τι φαντάζεστε και μπορείτε να σμιλέψετε τους μηρούς σας σε χρόνο μηδέν. Δοκιμάστε αυτές τις εύκολες ασκήσεις για να σφίξετε τους μηρούς σας από το πάτωμα, τον καναπέ ή το κρεβάτι όποτε έχετε μερικά επιπλέον λεπτά.

Κάνετε 10 έως 15 επαναλήψεις κάθε άσκησης με τη σειρά που παρατίθεται παρακάτω, αλλάξτε πλευρές και επαναλάβετε. Εκτελέστε αυτήν την προπόνηση τουλάχιστον τέσσερις ημέρες την εβδομάδα για θεαματικά αποτελέσματα!!!

1. Ανύψωση ποδιών :

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλειους μηρούς

Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας με τα πόδια σας τεντωμένα, με το δεξί πόδι και αγκώνα λυγισμένα έτσι ώστε το δεξί χέρι να στηρίζει το κεφάλι σας. Φέρτε το δεξί σας πόδι ελαφρώς προς τα εμπρός και λυγίστε το γόνατο περίπου 90 μοίρες. Κρατώντας τους ώμους και τους γοφούς σας μαζεμένους, και σφίγγοντας τους κοιλιακούς και έχοντας το αριστερό πόδι σε μια ευθεία, ασκείστε το εξωτερικό μηρό σας σηκώνοντας το αριστερό πόδι σας περίπου 45 μοίρες από το έδαφος. Σταματήστε και έπειτα χαμηλώστε το πόδι σας με έλεγχο.

Δείτε ακόμη: Δυναμώστε την πλάτη σας, ενώ κάθεστε! Οι ασκήσεις που θα λατρέψετε!

2. Ανύψωση ποδιού με λυγισμένο γόνατο :

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλειους μηρούς

Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας με τα πόδια σας απλωμένα και τον δεξιό αγκώνα λυγισμένο έτσι ώστε το δεξί χέρι σας να στηρίζει το κεφάλι σας. Φέρτε το δεξί σας πόδι ελαφρώς προς τα εμπρός και λυγίστε το γόνατο περίπου 90 μοίρες. Κρατώντας τους ώμους και τα ισχία σας μαζεμένα, και τους κοιλιακούς σφιχτούς, φέρτε το αριστερό πόδι σε ευθεία και τα αριστερά δάχτυλα να ακουμπούν προς τα κάτω, σηκώστε τον εξωτερικό μηρό σας για να σηκώσετε το αριστερό σας πόδι περίπου 45 μοίρες από το έδαφος. Χωρίς να πέσει το πόδι σας, λυγίστε το αριστερό γόνατο καθώς το φέρετε προς τον κορμό σας. Στη συνέχεια, αφήστε το πόδι πίσω στον αέρα και χαμηλώστε το με έλεγχο έως ότου τα δάχτυλα των ποδιών σας να βρίσκονται λίγα εκατοστά από το πάτωμα.

Δείτε ακόμη: 5 απλές ασκήσεις για να αποκτήσετε την πλάτη των ονείρων σας

Μπορείτε να αποκτήσετε τέλειους μηρούς χωρίς καν να χρειαστεί να σηκωθείτε από το πάτωμα.

3. Ανασηκώστε ρυθμικά το πόδι σας

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλειους μηρούς

Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας με τα πόδια σας τεντωμένα, τα πέλματα τεντωμένα και τον δεξί αγκώνα λυγισμένο έτσι ώστε το δεξί χέρι να στηρίζει το κεφάλι σας. Φέρτε το δεξί σας πόδι ελαφρώς προς τα εμπρός και λυγίστε το γόνατο περίπου 90 μοίρες. Φέρτε το αριστερό σας πόδι προς τα εμπρός, ώστε το πόδι σας να ευθυγραμμίζεται με τη μέση σας. Κρατώντας τους ώμους και τους γοφούς σας μαζεμένους, και σφιχτούς τους κοιλιακούς, και εκτείνοντας το πόδι σας σε μια ευθεία, σηκώστε το εξωτερικό μηρό σας για να σηκώσετε το αριστερό πόδι σας ακριβώς πάνω από το γοφό σας. Σταματήστε, στη συνέχεια χαμηλώστε με έλεγχο χωρίς να αγγίξετε το έδαφος.

4. Λυγίστε τα γόνατα :

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλειους μηρούς

Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας με τα πόδια σας τεντωμένα, και τον δεξιό αγκώνα λυγισμένο έτσι ώστε το δεξί χέρι να στηρίζει το κεφάλι σας. Φέρτε το δεξί σας πόδι ελαφρώς προς τα εμπρός και λυγίστε το γόνατο περίπου 90 μοίρες. Φέρτε το αριστερό σας πόδι προς τα εμπρός, ώστε το πόδι σας να ευθυγραμμίζεται με τη μέση σας. Κρατώντας τους ώμους και τους γοφούς σας μαζεμένους, σηκώστε το αριστερό πόδι ακριβώς πάνω από το γοφό σας. Στη συνέχεια, ασκείτε τον κορμό σας καθώς φέρετε το αριστερό γόνατό σας στο στήθος σας. Σπρώξτε το πόδι προς τα έξω.

Δείτε ακόμη: H άσκηση που θα σε ανακουφίσει από τον πόνο στην πλάτη σε 30 δευτερόλεπτα

5. Ανασηκώσεις ποδιών με ανοίγματα :

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλειους μηρούς

Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας με το δεξιό αγκώνα σας στο πάτωμα κάτω από τον δεξιό ώμο σας και την παλάμη σας στο πάτωμα για στήριξη. Κρατώντας τα δύο πόδια όσο το δυνατόν σε ευθεία θέση, σηκώστε το αριστερό σας πόδι μέχρι το πόδι να στοιβάζεται πάνω από το αριστερό ισχίο σας και κρατήστε με το αριστερό σας χέρι τον αριστερό σας αστράγαλο. Φέρτε το δεξί σας αστράγαλο για να συναντήσετε τον αριστερό σας αστράγαλο στον αέρα. Σταματήστε, και έπειτα χαμηλότερη με έλεγχο.

Προσπαθήστε να κάνετε αυτές τις ασκήσεις και δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!!!!!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close