Παίρνει ένα αυγό και το βάζει μέσα σε ένα ποτήρι με μηλόξυδο.. 'Οταν μάθετε το λόγο.. Θα εκπλαγείτε!

Μήπως ψάχνετε εδώ και πολύ καιρό για ένα φυσικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε από τους έντονους πόνους στα οστά και τις αρθρώσεις που μερικές φορές γίνονται αφόρητοι; Τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος γιατί σήμερα θέλω να σας δείξουμε πως να προετοιμάσετε το καλύτερο φάρμακο για να σταματήσετε τελείως τους πόνους στα οστά και τις αρθρώσεις.

Τα συστατικά αυτά είναι τελείως φυσικά και μπορείτε να τα βρείτε στην κουζίνα σας. Με αυτό, μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και την ποιότητα ζωής σας, οπότε αν θέλετε να μάθετε πώς να προετοιμάσετε αυτό το υπέροχο φάρμακο, διαβάστε την ακόλουθη συνταγή.

Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για την ενίσχυση των οστών, την παροχή ενέργειας και για την διατήρηση ενός υγιούς σώματος.

Δείτε ακόμη: Ουρική αρθρίτιδα: Προσοχή σε 4 καθημερινά ροφήματα που αυξάνουν τον κίνδυνο

Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για την ενίσχυση των οστών, την παροχή ενέργειας και για την διατήρηση ενός υγιούς σώματος.

Συνταγή για τη θεραπεία των προβλημάτων των οστών και των αρθρώσεων:

Συστατικά

-1 κανονικό αυγό
-150 ml μηλόξυδο

Δείτε ακόμη: Πλύνετε το πρόσωπό σας με αυτό το μείγμα μηλόξυδου και δείξτε χρόνια νεότερες!

Προετοιμασία και χρήση

-Το αυγό που θα χρησιμοποιήσετε, δεν θα πρέπει να είναι ραγισμένο. Πλύντε το καλά και τοποθετήστε το σε ένα φλιτζάνι με 150 ml μηλόξυδο, και αφήστε το εκεί για 7 ημέρες ακριβώς ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

-Μετά από 7 ημέρες , το κέλυφος του αυγού θα έχει διαλυθεί με τρόπο που θα έχει μείνει μόνο η λεπτή μεμβράνη, που είναι εκείνη που κρατά τον κρόκο. Εσείς θα πρέπει να αφαιρέσετε αυτή τη μεμβράνη. Στη συνέχεια, κτύπησε τον κρόκο με το ασπράδι στο ίδιο φλιτζάνι με το ξύδι.

Δείτε ακόμη: Πως να απομακρύνετε την λοίμωξη του ρινικού κόλπου μέσα σε λίγα λεπτά με τη χρήση μηλόξυδου!

– Πρέπει να πίνετε 10 ml από αυτό το υπέροχο ρόφημα, αφού θα το έχετε αναμείξει με ένα ποτήρι ζεστό νερό 3 φορές την ημέρα έως ότου οι πόνοι σας εξαλειφθούν!

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε !

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close