Παίρνει μια πετσέτα και αρχίζει και την γυρίζει με το σώμα της, σχηματίζοντας τον αριθμό 8.. Δεν φαντάζεστε γιατί...

Το καλοκαίρι μπορεί να μας αποχαιρέτησε και φεύγοντας μας άφησε και μερικά κιλάκια παραπάνω… Τα κιλά ωστόσο αυτά αν θέλετε να τα ξεφορτωθείτε υπάρχει ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να το κάνετε. Αν θέλετε ο χειμώνας να σας βρει ακόμα πιο αδύνατες δείτε μια απλή άσκηση που μπορείτε να κάνετε για λίγα λεπτά κάθε μέρα και πραγματικά κάνει θαύματα …

Δείτε ακόμη: Το Aqua Pole είναι η γυμναστική που κάνεις ακόμη και τον Αύγουστο!

Δείτε πόσο εύκολη είναι: Πάρτε ένα ράβδο γυμναστικής ή, αν δεν έχετε, μια κανονική πετσέτα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετακινείτε έτσι το σώμα σας μαζί με την πετσέτα ή το ράβδο ώστε να σχηματίζεται φανταστικά τον αριθμό 8 με το σώμα σας, κρατώντας τα πόδια σας σταθερά στη θέση τους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τους γοφούς σας και μην τους αφήνετε να κινούνται αρκετά.

Αν θέλετε ο χειμώνας να σας βρει ακόμα πιο αδύνατες δείτε μια απλή άσκηση που μπορείτε να κάνετε για λίγα λεπτά κάθε μέρα και πραγματικά κάνει θαύματα

Δείτε ακόμη: Aσκήσεις για να ξεκινήσετε γυμναστική αν έχετε να χάσετε πολλά κιλά

Ξεκινήστε, κάνοντας αυτή την άσκηση για 1 έως 2 λεπτά, 4 φορές την ημέρα. Μπορείτε να μεταβείτε στα 2 έως 3 λεπτά αργότερα. Μετά από 14 ημέρες, θα πρέπει να παρατηρήσετε τη διαφορά: η μέση σας θα έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο λεπτή.

Αυτό το βίντεο (στα ιαπωνικά) δείχνει όλα τα βήματα ..

Είναι πολύ εύκολη άσκηση και λίγα λεπτά την ημέρα είναι αρκετά ώστε να αποκτήσετε την λεπτή μέση των ονείρων σας!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close