Περνά μια σκελίδα σκόρδου από μια κλωστή και της λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα..

Το ακόλουθο άρθρο είναι για μια γυναίκα που ανακάλυψε μια πολύ αποτελεσματική φυσική θεραπεία για την επίμονη κολπική μόλυνση της. Όταν ανακάλυψε αυτή τη θεραπεία  στην αρχή ήταν πολύ δύσπιστη για τα αποτελέσματά της. Όταν όμως κατάλαβε ότι είχε αναπτύξει μια κολπική λοίμωξη πήγε στο γυναικολόγο της για ένα τσεκάπ. Όπως είχε υποψιαστεί όντως είχε  λοίμωξη για την οποία ο γιατρός της, της συνταγογράφησε κάποια φάρμακα και κάποιες κρέμες και αλοιφές .

 

Μόλις άρχισε να παίρνει τα φάρμακα και τις αλοιφές, η μόλυνση άρχισε να φεύγει και η γυναίκα ανακουφίστηκε νομίζοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα της, καθώς δεν είχε και καμιά όρεξη να επιστρέψει πάλι στο γραφείο του γυναικολόγου της. Δυστυχώς όμως μετά από ένα μήνα περίπου, η λοίμωξη επανεμφανίστηκε και πάλι και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη.

Εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσει μια πιο φυσική προσέγγιση αυτή τη φορά και άρχισε να ψάχνει στο Ίντερνετ για φυσικές θεραπείες . Σε ένα άρθρο που διάβασε ,μια γυναίκα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με αυτή, αν όχι χειρότερο, και έλεγε οτι αντιμετώπισε το πρόβλημα της με μια θεραπεία με σκόρδο.

Δυστυχώς όμως μετά από ένα μήνα περίπου, η λοίμωξη επανεμφανίστηκε και πάλι και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη.

”Όταν το είδα, το απέρριψα καθώς το να βάλω το σκόρδο στο κόλπο μου φάνηκε πολύ υπερβολικό και έτσι άρχισα να ψάχνω και για άλλες θεραπείες. Μετά από λίγες μέρες όμως, η λοίμωξη που είχα χειροτέρευε και τίποτα δεν βοηθούσε.”

 

Τότε θυμήθηκε τη θεραπεία με το σκόρδο και αποφάσισε να της δώσει μια ευκαιρία. Προς έκπληξή της,η γυναίκα άρχισε αμέσως να αισθάνεται καλύτερα και τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν. Σύντομα η μόλυνση είχε εξαφανιστεί εντελώς, και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά.

 

Τώρα η γυναίκα αυτή συνιστά αυτή τη θεραπεία σε όλες τις γυναίκες που πάσχουν από κολπικές λοιμώξεις και συμβουλεύει τα κορίτσια να κάνουν ντουζ αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις από την αρχή.

Δείτε πως γίνεται η θεραπεία:

Πάρτε μια σκελίδα σκόρδο, βγάλτε τη φλούδα και τραβήξτε μια κλωστή μέσα από το κέντρο της, και σφίξτε την, έτσι ώστε η κλωστή να μην μπορεί να βγεί. Τοποθετήστε το σκόρδο στο κόλπο σας και αλλάξτε το κάθε 8-12 ώρες.

Επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου η λοίμωξη εξαφανιστεί εντελώς, μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η λοίμωξη σας. Τα αποτελέσματα θα σας συναρπάσουν!

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close