Πως να αποτοξινώσετε το σώμα σας διαμέσου των ποδιών σας!

Η αποτοξίνωση του σώματος μέσα από τα πόδια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποβάλετε τις τοξίνες, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε την καθημερινή διατροφή σας. Επιπλέον, η αποτοξίνωση διαμέσου των ποδιών είναι μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους αποτοξίνωσης του σώματος.

Υπάρχουν δύο τύποι αποτοξίνωσης των ποδιών, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών και σπιτικών σπα  και τωνεπιθεμάτων αποτοξίνωσης των πατουσών. Με την εφαρμογή αυτών των μεθόδων, παρέχεται μια πλήρη αποτοξίνωση του σώματος, καθώς και μια συνολική βελτίωση της υγείας σας.

Η αποτοξίνωση του σώματος μέσα από τα πόδια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποβάλετε τις τοξίνες, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε την καθημερινή διατροφή σας

Τα επιθέματα αποτοξίνωσης ποδιών

Τα επιθέματα αυτά , φτιαγμένα από εκχυλίσματα δέντρων και μπαμπού μπορούν να αγοραστούν από φαρμακεία αλλά και στο διαδίκτυο. Επίσης ,είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Εφαρμόστε τα επιθέματα στα πόδια πριν πάτε για ύπνο, και αφαιρέστε τα το επόμενο πρωί.

Δείτε ακόμη: Πρησμένα πόδια στην εγκυμοσύνη; Όχι πια χάρη σε αυτό το μαγικό λάδι!

Συνήθως, όταν καταργείτε τα επιθέματα, αυτά μοιάζουν βρώμικα, καθώς εξαλείφουν όλες τις τοξίνες από το σώμα. Επιπλέον, οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα επιθέματα δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν λιγότερους πονοκεφάλους, λιγότερο πόνο στις αρθρώσεις αλλά και λιγότερη κόπωση.

Δείτε ακόμη: Βάζει Vick VapoRub στα πόδια της κάθε βράδυ, πριν πάει για ύπνο.. Μόλις μάθετε το λόγο θα πάτε να κάνετε το ίδιο!

Το σπα ποδιών

Αυτό το σπα βασίζεται στην ηλεκτρική διαδικασία που δημιουργεί αρνητικά και θετικά ιόντα σε αλμυρό και ζεστό νερό. Λειτουργεί ιονίζοντας το αλμυρό ζεστό νερό από εναλλασσόμενες πολικότητες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα πρέπει απλά να χαλαρώσετε.

Δείτε ακόμη: Έτσι κάνετε ζημιά στα πόδια σας χωρίς να το ξέρετε!

Οι τοξίνες που πρέπει να απομακρυνθούν είναι αποτέλεσμα των κακών συνηθειών διατροφής, συνήθως των κορεσμένων λιπών αλλά και των επεξεργασμένων τροφίμων. Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει επίσης ένα σημαντικό ρόλο στην αυξημένη ποσότητα των τοξινών στον οργανισμό οι οποίες μένουν στο σώμα μας, αν δεν έχουμε επαρκή σωματική δραστηριότητα.

Δέιτε πως να φτιάξετε μόνοι σας αποτοξινωτικες ταινίες ποδιών

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close