Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο  αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια

Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ είμαι δεύτερή μέρα από τη σχολική εκδρομή και σε κατάστασή εκτάκτου ανάγκης!!!! Όσες έχετε πάει σχολική εκδρομή με τα αγγελούδια σας αυτή τη στιγμή γελάτε ήδη ή έχετε πάρει ήδη το συμπονετικό ύφος τύπου… Τι θα πέρασε και αυτή η καημένη….ΧΑΧΑΑΧΑΧ

Οσες δεν έχετε πάει ακόμα οπλιστείτε με δυνάμεις και μπόλικη υπομονή.

 

Λοιπόν κάπως έτσι έχει η ιστορία μας!

Η ταλαιπωρία μου ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ. Το μωρό ,λες και ήθελε να με τιμωρήσει που δεν θα το έπαιρνα μαζί,ήταν σαν να μου λέει τώρα θα καλοπεράσεις!!! Όλο το βράδυ δε με άφησε να κοιμηθώ. μου τραβούσε τα μαλλιά έκλαιγε, ξυπνούσε,έφευγε από το κρεβάτι και άλλα τέτοια ωραία, με αποτέλεσμα να μείνω άυπνη.

Δεν πειράζει λέω, μια μέρα είναι… χαλάλι. συνηθισμένα τα βουνά στα χιονιά.

Ενώ απ το βράδυ λοιπόν είχαμε ετοιμάσει ρούχα ,παπούτσια ,μαλλιά και όλα τα σχετικά, για να μην τρέχουμε, το πρωί ,ξυπνάω το λατρεμένο μου τεκνό μισή ωρίτσα πριν και ξύπνησε στραβά!!! Άλλαξε γνώμη και δεν της αρέσανε τα ρούχα. Γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Τρέχαμε και δε φτάναμε να προλάβουμε..

Επειδή είμαι και στο σύλλογο γονέων, άγχος κακό αν είναι όλα  εντάξει, να βρούμε αυτούς που καθυστέρησαν και η Ηρώ από πίσω μου ουρά, να με πιπιλάει ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ .

Μπαίνουμε στο λεωφορείο ,όλα καλά (μάζευαν δυνάμεις )

Πρώτη στάση Ισθμός Κορίνθου. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ!!!!

Τρέχανε σαν τρελά ,χτυπιοντουσαν ποιος θα πιάσει σειρά στη τουαλέτα,και το μόνο που άκουγες ήτανε: κατουριεμαιιιιιιιιιι ,μου πήρε τη θέση, μαμά πες του κατιιιιιι…κυρία Λένα πείτε στην ΗΡΩ με πειράζειιιιιι!!!! Εμείς οι μαμάδες κάναμε αγώνα να πάρουμε ένα καφέ να πιούμε μια γουλιά,να ανοίξει το μάτι.

Οι μπαμπάδες; Aρνταν! Kαμια επαφή με τις παραπάνω περιγραφές.  Bγαζανε σελφυ στον ισθμό και συζητούσαν αν θα κατεβεί τελικά ο Ολυμπιακός να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Φεύγουμε που λέτε από τον Ισθμό και πάμε Παλαμήδι. ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥ θα πάμε λέω;;;;; ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΣΣΣΣ.

Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια     Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια

Αγιε μου Νικόλαε δώσε μου δύναμη λέω! Α ρε παιδιά και πάμε από τα σκαλιά και παραλίγο να με πάρει το ΕΚΑΒ εμένα και όλες τις άλλες μαζί μου. Τα παιδιά να τρέχουν σαν τα κατσίκια ,εμείς να ουρλιαζουμε μηηηηηη τρέχετε θα χτυπήσετε ,γλιστράνε !!!!!Αυτά να σκαρφαλώνουν σε όλα τα επικίνδυνα σημεία να βγάλουν φωτογραφίες.

Στα μισά άρχισε η γκρίνια. Κουραστηκααααα ,γιατί ήρθαμε από τα σκαλιααααα, μαμά δε μπορώ να περπατήσω αλλοοοοο.

Φτάνουμε επιτελούς σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης όπως λέει και ο γνωστός αοιδός. Αναψοκοκκινησμένες με τα μαλλιά όρθια!

Πάμε προς το κέντρο του Ναυπλίου στην πλατεία Συντάγματος . Τα μικρά, αναμαλλιασμενα τσιριζαν πειναμεεεεε. Από παντού το μόνο που άκουγες ήταν το πεινάω λές και  είχαν να φάνε μια εβδομάδα.

Που θα κάτσουμε ρε παιδιά;

Δεν θέλανε να φάνε οτιδήποτε όχι όχι….Θέλανε γύρους! ΟΛΑ! Λες και ήταν συνεννοημένα. Να ψάχνουμε γυραδικα και να είναι όλα γεμάτα! Θέλουμε γυρουυυυυυς φώναζαν όλα και ευτυχώς, μετά από ένα μισάωρο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρίσκουμε να κάτσουμε.

Αφού δε μας έδιωξε ο άνθρωπος πάλι καλά. Να τσακώνονται που θα κάτσουν, να τρώει η μια από το φαΐ της άλλης και να ουρλιάζουν μου τρώει το φαΐ μουυυυυυ!!!

Πάλι καλά μόλις φάγανε ηρέμησαν για λίγο και εκατσαν αποτελειωμενα ,αυτή ήταν και η μισή ώρα που ηρέμησαν σε όλη την εκδρομή…. μέχρι που είδαν την άμαξα και το τρενάκι…

Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια

Εκστασιαστηκαν!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!! Να μπούμε στο τραινάκι και στην άμαξα!

Εγώ ρε παιδιά,λυπόμουν το αλογάκι έτσι όπως το είδα μέσα στη ζεστή να τραβάει το κακόμοιρο τόσο βάρος. Της λέω κοριτσάκι μου γλυκό κοιτά το το καημένο,έχει αγκομαχησει . Μαμά πάμε μια βόλτα και μετά θα του πάρουμε μήλα και θα του ζητήσουμε και συγνώμη. Την ανεβάσω ξεκινάμε τη βόλτα… Βάζει τα κλαμματα… ΜΑΜΑΜΑΑΑΑΑΑ το λυπάμαιιιιιι, έχεις δίκιο θα το βλέπω στον ύπνο μουυυυυ,πάμε να κατέβουμε να πάμε στο τραινακιιιιιιιι!!!!! Έχω αρχίσει και αναθεωρώ εντωμεταξυ την άποψη μου για τον Ηρώδη και τη Μηδία….

Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια

Μπαίνουμε στο τρενάκι, βγάζουμε και τις φωτογραφίες μας,όλα καλά.

Τώρα μου λέει μαμά ,ήρθε η ώρα για ψώνια..

Τώρα λέω και γω ήρθε η ώρα για να πάρω το πρώτο ηρεμιστικό της ζωής μου…

Και να τρέχουν στο πλακόστρωτο,μαμά να πάρουμε και αυτό το βραχιολάκι; Κοιτά τι ωραίο λέει και όνομα!!!! ΝΑ πάρουμε ,να πάρουμε.. Μέχρι και τα κομπολόγια ήθελε να πάρει!!!!!

Φτάνει η ώρα της αναχώρησης και κει ήταν η οντισιόν στη κόλαση!!!

Όλα κουρασμένα, φουλ στην υπερένταση,να τσιρίζουν να τραβολογάει το ένα το άλλο, και μεις να τραγουδάμε…

Τα χεις παίξει μαμαααααα ….θα σου δώσω κλοτσιά…σταμάτα μαμά….

Παιδί μου είσαι καλά;;; Θέλω να φτάσουμε μαμαααα…. χααχαχααχαχαα

Μόλις φτάσαμε , μόνο το χώμα δε φιλήσαμε…..

Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια

Αυτά ήταν τα άσχημα της μέρας…Τα οποία, θα τα ξαναζήσω και θα τα ξαναζήσω γιατί….

Τα αστραφτερά παιδικά χαμογέλα

Τα γάργαρα γέλια

Οι αγκαλιές και τα φιλιά

Οι φωτογραφίες με τις πιο όμορφες παιδικές φατσουλες

Οι αναμνήσεις

Ο ύπνος στην αγκαλιά της μαμάς, την ώρα του γυρισμού

Το γνωστό σε όλες μας …Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου πέρασα υπέροχα, την ώρα που τα σκεπάζεις πριν τα βάλεις για ύπνο… Δεν αλλάζονται ρε παιδιά με τιποτα!

Χαλάλι τους και η γκρίνια και η ταλαιπωρία και όλα! Γιατί όπως λέει και το στιχάκι…Αν ο κόσμος έμοιαζε στο χαμόγελο των παιδιών μας θα ήταν υπέροχος!

Σχολική εκδρομή με παιδιά δημοτικού ή αλλιώς...ο αδικημένος Ηρώδης και η παρεξηγημένη Μήδεια

Αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε αργότερα.

Μη ξεχάσω να σας πω πως το Ναύπλιο είναι υπεροχή πόλη,που σίγουρα θα ξαναπάω μέσα στο καλοκαίρι. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Έχει υπέροχες πλατείες ,η θεά από το Παλαμήδι εξαιρετική. Πολλά μουσεία και κτίρια ιστορικής σημασίας ,σχετικά καλές τιμές και οι ντόπιοι αρκετά φιλόξενοι.

 

Εσείς που πήγατε φέτος με το σχολείο σας:Περιμένω και τις δικές σας εμπειρίες!

Φιλιά πολλά

Close