Παρτε χαρτομαντηλο θα σας χρειαστει! Super μπαμπας Χορεύει με την κόρη του που αντιμετωπίζει σοβαρή αναπηρία

Την σηκώνει από το αναπηρικό καροτσάκι και κρατώντας την αγκαλιά χορεύουν μαζί

Όπως όλα τα παιδιά έτσι και η 12χρονη McKenzie Carey λατρεύει να χορεύει. Και μιας και εκείνη αντιμετωπίζει μία σοβαρή αναπηρία και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, ο φύλακας άγγελός της ο πατέρας της, γίνεται ο παρτενέρ της στο χορό και μαζί συμμετέχουν σε πολλούς παιδικούς διαγωνισμούς.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 views στο Youtube, δείχνει το πατέρα να χορεύει με την κόρη του σε παιδικό διαγωνισμό στο Ντάλας.

Ο περήφανος πατέρας παίρνει στην αγκαλιά του το κοριτσάκι του και χορεύουν μαζί. Εκείνη λάμπει από ευτυχία.

«Ο χορός με εμένα την κάνει να πετάει στα σύννεφα» λέει πατέρας της Mike Carey, στο Today.com.

Το 12χρονο κορίτσι πριν κλείσει τα 2 του χρόνια διαγνώστηκε με μία ασθένεια που επιτίθεται στα κύτταρα του οργανισμού της, και κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και το αναπνευστικό σύστημα. Η ασθένειά της δεν της επιτρέπει να περπατά, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει, παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνει τα πάντα.

Ο μπαμπάς της χορεύει συνέχεια μαζί της και μαζί έχουν λάβει μέρος σε αρκετούς παιδικούς διαγωνισμούς.

Ο ίδιος περιγράφει τον πρώτο τους χορό: «Την ανέβασα στη σκηνή με το καροτσάκι της και την πήρα στην αγκαλιά μου. Δημιούργησα μια χορογραφία εκείνη την στιγμή και το κοινό ενθουσιάστηκε», εξομολογείται.

Το κορίτσι έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 100 παιδικούς διαγωνισμούς κι έχει κερδίσει περισσότερα από 20 βραβεία. Τώρα οι δυο τους σχεδιάζουν να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς που θα γίνουν στην Νεμπράσκα με στόχο να ενημερώσουν το κοινό για την ασθένεια της μικρής και να μαζέψουν κάποιο χρηματικό ποσό για την θεραπεία της.

 

πηγη

Close