Θέλω να κράξω τον πεθερό μου γιατί μου την έπεσε

Γεια σας ,ας πούμε με λένε Ελένη και είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο. Θα διαβάσετε παρακάτω για πιο λόγο δεν θέλω να αναφέρω τα πραγματικά μας ονόματα γιατί τρέμω και στην ιδέα ότι κάποιος θα μας αναγνωρίσει.
Έστειλα να με φιλοξενήσετε στην στήλη σας γιατί νομίζω πως είμαι ιδιάζουσα περίπτωση. Δεν θέλω να κράξω την πεθερά μου, ή την κουνιάδα μου, ή την γειτόνισσα μου όπως διαβάζω και ακούω από διάφορες κοπέλες που συναντάνε προβλήματα. Ποιον θέλω λοιπόν να κράξω; Θέλω να κράξω τον πεθερό μου!!!
Συνήθως οι νύφες αλλά και οι γαμπροί με τους πεθερούς τα πάνε τέλεια. Έτσι πίστευα και γω ότι θα συνέβαινε με εμένα αλλά έλα που αρχίζω να συμπεραίνω ότι σε αυτή την ζωή ερχόμαστε για να ξαφνιαζόμαστε συνέχεια!
Ο πεθερός μου που λέτε είναι ότι πιο ελεεινό σίχαμα έχω συναντήσει στα 28 μου χρόνια! Γιατί το λέω αυτό; Γιατί μου την έπεσε στα ίσα και με έχει κάνει να τρέμω την στιγμή που θα τον αντικρίσω!

Πως ξεκίνησε το σκηνικό….. με τον άντρα μου είμαστε μαζί 5 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επίσκεψη στο σπίτι του για να γνωριστώ με τους γονείς του. Δεν σας κρύβω ότι η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί είχα το άγχος να με αποδεχτούν και αμέσως είδα πρόσωπα φιλικά που μου έδειξαν συμπάθεια. Η πεθερά μου είναι μια γυναίκα καλοσυνάτη το ίδιο και η κόρη της και έγιναν χαλί να τους πατήσω για να με ευχαριστήσουν. Ο δε βρωμόγερος (sory άλλα έχω και χειρότερα επίθετα για την πάρτη του) ήταν μες την καλή χαρά και όλο μου έκανε κομπλιμέντα και έδινε συγχαρητήρια στον Γιώργο για εμένα. Θεώρησα ότι μας καμαρώνει σαν ζευγάρι και χαίρετε για τον γιο του .

Με τον καιρό η χαρά μου άρχισε να αποκτάει συννεφάκια…… κάτι αγγιγματάκια στον ώμο ή στο πόδι που με έκαναν να νιώθω άβολα…… κάτι που μου λέγε πόσο σέξυ είμαι και είναι τυχερός ο γιος του…. Κάτι το βλέμμα του ….. άρχισα και ένιωθα πραγματικά άβολα. Στο μυαλό μου υπήρχε η σκέψη αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ ότι μπορεί να γινόταν ο πεθερός μου να σκέφτεται έτσι για μενα. Ούτως ή άλλως ήμουν πάντα πολλή προσεχτική και ευγενική, τους μίλαγα στον πληθυντικό και γενικά δεν είχα δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα. Άσε που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας πατέρας θα σκεφτόταν κάτι πονηρό για την γυναίκα του γιου του!

Ένα πρωί ήρθε σπίτι μου να πιούμε καφέ. Εγώ ξαφνιάστηκα γιατί ούτε η πεθερά μου δεν ερχόταν χωρίς καν να πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα . Του έφτιαξα καφέ και καθίσαμε. Τότε άρχισε να μου λέει ότι μ’ αγαπάει και με βλέπει καλύτερα και από την κόρη του, ότι μας καμαρώνει με τον γιο του αλλά όταν με κοιτάει με βλέπει σαν γυναίκα και βασανίζετε και θέλει να είναι συνέχεια δίπλα μου και ότι έχει διάφορες φαντασιώσεις….. και διάφορα τέτοια κουλά και εγώ τα χα παίξει!!! Η αντίδραση μου; Σηκώθηκα τον έφτυσα και του έριξα ένα βρισίδι που σκέφτομαι από που μου ήρθαν τόσα κοσμητικά επίθετα. Αυτός έμεινε αποσβολωμένος να με κοιτάει και το μόνο που μου είπε ήταν : «δεν το περίμενα αυτό από σένα» και άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Δηλαδή τι περίμενε??? Να χαρώ ή να κολακευτώ από τις αηδίες που μου έλεγε? Απορώ πως τόλμησε να σκεφτεί και να μου πει αυτά τα πράγματα! Δεν ντράπηκε τον γιο του? Δεν φοβήθηκε μην του τα πω? Δεν σκέφτηκε ότι έχει τα διπλάσια μου χρόνια και θα μπορούσα να μαι παιδί του? Και μετά από όλα αυτά είχε το θράσος να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει: «εκείνο που έγινε το ξεχνάμε γιατί δεν θα παραδεχτώ τίποτα και θα σε κάνω να μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκες!» Στην μόνη μου τόλμησα να το ξεστομίσω ήταν η αδερφή μου που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη και με συμβούλεψε να τον κρατήσω σε απόσταση και να μην αναφέρω τίποτα γιατί θα διαλύσω το σπίτι μου.

Ο άντρας μου τον έχει πρότυπο πατέρα και δεν ξέρω πώς να φερθώ μην καταλάβει τίποτα και γίνουμε μπάχαλο .Ντρέπομαι και τρέμω την αντίδραση του μόνο και του το πω. Προσπαθώ να βρίσκω δικαιολογίες να μην πηγαίνω σπίτι κάτι που η πεθερά μου το λέει και το ξαναλέει γιατί δεν πάω να μας δουν και όλο προφασίζομαι δουλειές. Ακόμη και την κόρη μου δεν θέλω να την ακουμπάει κι ας είναι μόλις 3 ετών. Παλιά την άφηνα στην πεθερά μου και πηγαίναμε καμιά βόλτα αλλά μετά από αυτό δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη να αφήσω το παιδί και να ναι και αυτός.

Έχω φάει τέτοια φρίκη και τον έχω σιχαθεί τόσο πολύ που οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου είναι οι χειρότερες! Θέλω πραγματικά να γίνει κάτι και να εξαφανιστεί από κοντά μας! Ειλικρινά ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν το εύχομαι αυτό!

H απάντηση του daddy-cool:

Ωραίο να αρέσεις αλλά όχι και ετσί! 
δεν ξέρω πραγματικά.ο πεθερός έχει να κάνει σεξ αιώνες,σε είδε εκεί νέα και είπε να σου πει μιά μαλ@@ια. σε ερωτεύτηκε ε;χαχαχαχαχαχαχα ρε το γέρο.
Πες του να  πάει στο γιατρό να του αλλάξει τα φάρμακα γιατί τον πειράζουν.
Εν τω μεταξύ ,μη μου πεις ότι έχει κι αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να  γ….. με αυτό το πράγμα που έχει;

(γιάκ,που λένε κι οι ξένοι)

Ακού και ένα τραγουδάκι για το μουρντάρη πεθερο!

 

Close