Το μήνυμα της μητέρας της Εβίτας και του Ανδρέα Φύτρου ραγίζει καρδιές

Η Βαρβάρα Βουκάκη προσπαθεί με τρομερή αξιοπρέπεια να σταθεί στα πόδια της μετά από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δείτε ακόμα: Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση παιδιών και οικογενειών έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Η μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Ανδρέα Φύτρου, που χάθηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, μαζί με τον σύζυγό της, Γρηγόρη, έγραψε ένα συγκλονιστικό post στο προφίλ της στο Facebook.

Η Βαρβάρα Βουκάκη ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα της και της συμπαραστέκεται στο δράμα της τονίζοντας ότι «ο Γρηγόρης, η Εβιτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους, όπως είμαι και εγώ που σας έχω».

Δείτε ακόμα: «Αντίο μπέμπη μου» – Το συγκλονιστικό γράμμα των γονιών που έχασαν το μωρό τους στην πυρκαγιά

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της

«Η αγάπη όλων σας είναι συγκινητική. Ο τρόπος που ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί σταθήκατε στον Γρηγοράκη, στην Εβιτούλα και στον Ανδρεούλη μου που δεν τα κατάφεραν, αλλά και σε μένα που έμεινα πίσω για να τα ζήσω όλα αυτά, δείχνει πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας και με βοηθάει να φανώ δυνατή.

Δείτε ακόμα: Στην Αθήνα διεθνώς αναγνωρισμένος χειρουργός για τους τραυματίες από την πυρκαγιά

Εύχομαι σε όλους σας να ζείτε την κάθε ημέρα σας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, αγαπώντας βαθιά και έχοντας στο μυαλό σας ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αυτόν καλούμαστε να εκπληρώσουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα…

Σας ευχαριστώ όλους θερμά και σας στέλνω ευχές για όλα τα καλά στη ζωή σας. Ο Γρηγόρης, η Εβιτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους, όπως είμαι και εγώ που σας έχω».

Πηγή: wifinews
Close