Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα στη ζωή και μεγαλύτερη ευλογία από τη γέννηση ενός παιδιού! Όσο και να παραπονιέται μία γυναίκα για τις μεταβολές της ψυχολογίας της λόγω ορμονών, για τα παραπάνω κιλά που πήρε και για τα ρούχα που δεν της κάνουν, η γέννηση του παιδιού της είναι η ομορφότερη εμπειρία και το καλύτερο δώρο που είχε ποτέ.

Δείτε επίσης 18+1 λόγοι που ο 9ος είναι ο πιο ανυπόφορος μήνας της εγκυμοσύνης

Και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, όλες οι εγκυμονούσες και λεχώνες γυναίκες είναι οι ομορφότερες στον κόσμο! Μπορεί το σώμα να αλλάζει αλλά ποτέ του δεν ήταν πιο “θηλυκό”! Έχει αυτή την ιδιαίτερη ομορφιά που δεν συγκρίνεται με καμία! Καμία μητέρα δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της γιατί από αυτό έδωσε ζωή.

Παρακάτω θα δούμε αυτό το σώμα μέσα από ρεαλιστικές φωτογραφίες που συγκλονίζουν… Χωρίς επεξεργασίες, χωρίς ρετουσαρίσματα, μόνο η γυμνή και πανέμορφη πραγματικότητα των μητέρων.

Δείτε επίσης Ένα γράμμα σε κάθε μαμά που δεν έχει την τέλεια ζωή που ονειρευόταν…

Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίεςΤο σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες Το σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίεςΤο σώμα μίας μητέρας μετά την γέννα μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών jadebeall.com

Close