Βάζει αυτή τη πάστα στα πόδια της και τα τυλίγει με πλαστική μεμβράνη.. Το τι ακολουθεί δεν θα το πιστεύετε!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα προβλήματα που μας απασχολεί σχεδόν όλες μας καθώς εμφανίζεται εκεί που δεν την περιμένουμε! Και είναι ένα πρόβλημα που αφορά κυρίως γυναίκες, καθώς 1 στις 2 γυναίκες αντιμετωπίζει πρόβλημα κυτταρίτιδας, ενώ η εμφάνιση της στους άνδρες είναι της τάξης τους ένας στους εκατό. Το κακό κυκλοφορικό, το στρες, η εφηβεία, η διατροφή, η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, η καθιστική ζωή, η δυσκοιλιότητα, το κάπνισμα και το αλκοόλ μπορεί να είναι κάποιες από τις αιτίες που αυτή δημιουργείται.

Δείτε ακόμη: Γιατί δεν μπορείτε να εξαλείψετε την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι πιο ορατή στους γλουτούς και στους μηρούς και συνήθως εμφανίζεται μετά την εφηβεία. Αν θέλετε να απαλλαγείτε μια για πάντα από αυτή δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω κόλπο το οποίο υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα προβλήματα που μας απασχολεί σχεδόν όλες μας καθώς εμφανίζεται εκεί που δεν την περιμένουμε!

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε την Απόλυτη θεραπεία για την κυτταρίτιδα με οινόπνευμα & δεντρολίβανο!

Απαραίτητα συστατικά:

  • ½ φλιτζάνι καφέ
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • πλαστική μεμβράνη

Δείτε ακόμη: Δώστε τέλος στην κυτταρίτιδα με το κουκούτσι του αβοκάντο

Παρασκευή:

Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι καφέ με μια μικρή ποσότητα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Βάλτε αυτό το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.

Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στα σημεία που αντιμετωπίζετε πρόβλημα κυτταρίτιδας, ενώ είναι ακόμα ζεστό και στη συνέχεια καλύψτε τη περιοχή με την πλαστική μεμβράνη. Αφήστε το να παραμείνει έτσι για 30 λεπτά. Αφού, περάσουν τα 30 λεπτά, πρέπει να αφαιρέσετε την πλαστική μεμβράνη και να ξεπλύνετε τη περιοχή με ζεστό νερό. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα μέχρι να δείτε βελτίωση. Πραγματικά δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, όταν δείτε τα αποτελέσματα.

Πηγή: yourstylishlife.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close