Βίκυ Βολιώτη: Ο μυστικός γάμος της στη Νέα Υόρκη και η υιοθεσία της κόρης της στην Αιθιοπία

Άγνωστες είναι οι λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής της Βίκυς Βολιώτη η οποία δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Παντρεμένη πλέον με τον σύζυγό της Σίμο Σερκετζή με τον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Νέα Υόρκη, η ίδια μιλάει ανοιχτά για αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της για την οποία αποκαλύπτει στο people: «Για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος λόγος που παντρευτήκαμε είναι γιατί θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί.

βολιωτη

 

Η διαδικασία για να υιοθετήσεις παιδί γίνεται ευκολότερη όταν είσαι παντρεμένος. Φυσικά, μπορεί να συμβεί και μονογονεϊκά, αλλά επειδή η επιθυμία ήταν κοινή, αποφασίσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο προχωρώντας σε γάμο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που παντρευτήκαμε, αλλιώς δεν θα το κάναμε γιατί δεν είχαμε ποτέ αυτή την ανάγκη. Ζούσαμε μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε ανάγκη αυτή τη δέσμευση. Η Νέα Υόρκη επιλέχτηκε γιατί θέλαμε να είναι κάτι πολύ προσωπικό μας και επίσης μένει ο αδελφός μου εκεί».

Όσο για το ταξίδι της στην Αιθιοπία, αυτό έγινε τον Απρίλιο του 2015 για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της υιοθεσίας της κόρης της Άννας που έχει βαφτίσει η Σμαράγδα Καρύδη. Μιλώντας για το συγκεκριμένο ταξίδι, η ηθοποιός αποκαλύπτει: «Νομίζω πως είναι το ίδιο συναίσθημα με ένα ζευγάρι που φεύγει για το μαιευτήριο και επιστρέφει στο σπίτι με το μωρό. Όλη η διαδικασία που περιμέναμε ένα μήνα για να πάρουμε την Άννα, αλλά και το ταξίδι ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Μόνο συγκίνηση νιώθω για όλο αυτό. Ήταν πολύ ιδιαίτερες και τρυφερές αυτές οι στιγμές».

gossip-tv

Close