ELIF Επεισόδιο 165: Tι θα δούμε σήμερα ;Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της

ELIF Επεισόδιο 183 στο Star. Το εκατοστό ογδοηκοστό τρίτο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Ημέρα προβολής επεισοδίου: Παρασκευή 5/10/18. Στο προηγούμενο επεισόδιο (182) είδαμε πως ο Μελίχ λέει στην Αλιγιέ πως ξέρει τα πάντα και έχει και τις αποδείξεις και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί εκείνος θα την παρακολουθεί συνεχώς. Η Αλιγιέ δεν ξέρει πια τι να κάνει και πως να προφυλάξει τον εαυτό της και την οικογένειά της. Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και η Αλιγιέ υποκρίνεται πως δεν ξέρει τίποτα και δείχνει στον γιο της την υποστήριξή της για ό,τι συνέβη στη Ζεϊνέπ.

Δείτε ακόμα: «Ου Φονεύσεις»: Καθηλώνει το επίσημο trailer με τα πρώτα πλάνα της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου (Vid)

Στο επεισόδιο 183 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως η μεγάλη μέρα του γάμου του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ, έφτασε. Ο Σελίμ βλέπει έναν εφιάλτη και ελπίζει να πάνε όλα καλά. Ο Κενάν ειδοποιεί πως θα επιστρέψει για τον γάμο. Αυτό κάνει πολύ χαρούμενο τον Σελίμ αλλά η Αρζού ανησυχεί. Ο Ερκούτ αποφασίζει να πάει στον γάμο για να δει τη Ζεϊνέπ μια τελευταία φορά.

Η Αρζού προσπαθεί να τον πείσει να κάνει κάτι και να καταστρέψει τον γάμο αλλά εκείνος δεν δέχεται. Για να του αλλάξει γνώμη του δείχνει το νυφικό δωμάτιο του ζευγαριού και του δίνει στο χέρι ένα όπλο για να κάνει αυτό που πρέπει. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη για τον γάμο του θείου της. Φοράει το λευκό φόρεμα της και είναι ενθουσιασμένη. Το ίδιο και η Ελίφ.

Δείτε ακόμα: Ντίνα Κώνστα: «Ευτυχώς που οι Δύο Ξένοι δεν πήγαν και τρίτη χρονιά!»

Τα δύο κοριτσάκια είναι χαρούμενα, που συναντιούνται ξανά μετά από τόσο καιρό. Η Ιπέκ δεν φεύγει από το πλευρό του Σελίμ, τον βοηθάει και τον υποστηρίζει και είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον. Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ πως έρχεται ο Κενάν. Ο Μελίχ δίνει στον Σαντίκ το cd. Σχεδιάζει να το δείξει το βράδυ, που θα είναι όλοι μαζί. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη αγωνία και χαρά για τον γάμο της με τον Σελίμ και τη νέα ζωή, που θα ξεκινήσουν μαζί.

Η Μελέκ της λέει πως είναι φυσικό να νιώθει έτσι και πως ό,τι και να γίνει, η πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη. Η Μελέκ έχει αποφασίσει να μην πάει στον γάμο γιατί δεν θέλει να συμβεί εξαιτίας της κάτι δυσάρεστο. Η Γκιουλνούρ στέκεται και αυτή στο πλευρό της φίλης της, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Ο Σερντάρ είναι ο βιολογικός πατέρας της Τουγτσέ και πιέζει την Αρζού να πάρει το παιδί τους και να γυρίσει κοντά του. Απειλεί να πει τα πάντα στον Κενάν αν δεν έρθει μαζί του.

Ο Βεϊσέλ πείθει την Τουλάι να το σκάσουν μαζί. Κρύβονται προσωρινά στο πλυντήριο αυτοκινήτων και στη συνέχεια πηγαίνουν στον γάμο της Ζεϊνέπ. Συστήνει την Τουλάι ως αρραβωνιαστικιά του. Η Τουλάι φοβάται τον Γκιοκχάν και τους άντρες του. Ο Μουράτ επισκέπτεται το σπίτι της νήφης και απολογείται στη Ζεϊνέπ για όλα όσα της έκανε στο παρελθόν. Της λέει πως είναι περήφανος για εκείνη και της εύχεται κάθε ευτυχία.

Δείτε ακόμα: The Voice: Η ιστορία της Κωνσταντίνας συγκίνησε τον Γιώργο Καπουτζίδη! «Αλήθεια σε θαυμάζω…»

Στη συνέχεια, ο Μουράτ απολογείται και στον Σελίμ και του λέει πως τον βλέπει πια σαν αδελφό του. Η ώρα για την τελετή του γάμου πλησιάζει αλλά ο Κενάν δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ παντρεύονται και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Αρζού έχει δώσει ένα όπλο στον Ερκούτ και του ζητάει να βάλει τέλος σε αυτό τον γάμο αλλά ο Ερκούτ δεν μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη.

Η Αρζού θυμώνει, παίρνει το όπλο από τον Ερκούτ και πάνω στη μάχη το όπλο εκπυρσοκροτεί. Ο Σελίμ έχει ετοιμάσει ένα βίντεο – έκπληξη για τη Ζεϊνέπ και τους καλεσμένους. Την ώρα που ξεκινάει η προβολή, αρχίζει να παίζει το cd με την ομολογία της Αρζού. Όλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι…

Πηγή: happytv
Close