ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

Βάλτε τα Χριστούγεννα στο στιλ σας επιλέγοντας ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια σε όλες τις γιορτινές αποχρώσεις και με όλα τα γιορτινά σχέδια. Ιδέες για ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια για μακριά και κοντά νύχια, για όλες τις ηλικίες και κάθε γυναίκα!

Τα ματ νύχια είναι τάση τα τελευταία χρόνια και αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές για κάθε γυναίκα τόσο τον Χειμώνα όσο και το Καλοκαίρι. Όμως τα ματ νύχια είναι κατεξοχήν ένα χειμερινό σχέδιο, ακόμη κι αν πλέον έχει προσαρμοστεί σε όλες τις εποχές και σίγουρα μπορείς να τα επιλέξεις για τα Χριστούγεννα.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε παρέες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια για μακριά και κοντά νύχια, με όλα τα γιορτινά χρώματα και σχέδια, που θα ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα. Για ένα παιχνιδιάρικο και συνάμα πολύ γιορτινό μανικιούρ. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Ματ νύχια με γλειφιτζούρια

Πιο γιορτινό σχέδιο από το παρακάτω δε θα μπορούσαμε να βρούμε. Γλειφιτζούρια και κόκκινο με πράσινο χρώμα που είναι τα πιο Χριστουγεννιάτικα χρώματα κάθε χρόνο. Είναι ένα μανικιούρ παιχνιδιάρικο που δεν έχει ηλικία και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

15 ιδέες για ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια τα Χριστούγεννα 2023

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Ροζ νύχια με λευκά σχέδια

Διάλεξε το φωτεινό ροζ χρώμα για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο παιχνιδιάρικο αλλά και γιορτινό και συνδύασέ τα με λευκά σχέδια σαν τα παρακάτω. Παραπέμπουν στις χιονονιφάδες και σίγουρα είναι ένα υπέροχο σχέδιο!

ροζ-ματ-νύχια-με-λευκά-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Ροζ νύχια με γκλίτερ

Το ροζ μπορεί να μην είναι ένα χρώμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα όμως στις φετινές Χριστουγεννιάτικες τάσεις το ροζ πρωταγωνιστεί. Κι αν θέλεις να κάνεις πιο γιορτινό το μανικιούρ, μπορείς να επιλέξεις τα ροζ – χρυσά γκλίτερ.

ροζ-ματ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Κόκκινα νύχια με Χριστουγεννιάτικα σχέδια

Φυσικά από το σημερινό μας άρθρο δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κόκκινα νύχια, αφού το συγκεκριμένο χρώμα είναι από τα κορυφαία, κάθε χρόνο και παραπέμπουν 100% στα Χριστούγεννα. Μπορείς να τα κάνεις να δείχνουν πιο σικ με τα απαραίτητα Χριστουγεννιάτικα σχέδια.

κόκκινα-ματ-νύχια-με-χιονονιφάδες-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Ματ γκλίτερ

Πέρα από τα ματ χρώματα υπάρχουν και τα ματ γκλίτερ όπως είναι και τα παρακάτω. Ένα λαμπερό μανικιούρ που όμως είναι σικ και γκλάμουρ και σίγουρα είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, καθημερινή ή και πιο επίσημη.

ροζ-νύχια-με-γκλίτερ-και-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

Δείτε ακόμα Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με ασημί γκλίτερ

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Καρό νύχια

Το καρό είναι ένα τέλειο χρώμα και σίγουρα μπορείς να το αναδείξεις και μέσα από τα ρούχα σου και μέσα από το στιλ σου. Μπορείς λοιπόν το συνδυάσεις με τα πετρόλ νύχια και σίγουρα δε θα το μετανιώσεις. Πες ναι στο καρό λοιπόν!

πράσινα-νύχια-με-καρό σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Μπορείς να επιλέξεις το κόκκινο σαν παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ και να το αναδείξεις με γιορτινά σχέδια. Μπορείς να το υιοθετήσεις όπως το βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα ή να κάνεις απλά ένα κλασικό κόκκινο γαλλικό μανικιούρ σε ματ με γκλίτερ ή χιονονιφάδες.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-ματ-ιδέες-

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Πράσινα νύχια

Τα πράσινα νύχια μετά από τα κόκκινα είναι από τα επικρατέστερα. Άλλωστε το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε είναι από τα πιο γιορτινά χρώματα και μπορείς να επιλέξεις ματ πράσινα νύχια με κεντητά σχέδια. Άκρως χειμερινά και γιορτινά.

πράσινα νύχια-με-χιονονιφάδες-ιδέες-

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2023: Νύχια σα καραμελάκια

Αν έχεις μικρά ή φυσικά νύχια μπορείς να διαλέξεις το ματ ροζ και να το αναδείξεις με πουά χρώμα και γκλίτερ. Τα νύχια σου θα μοιράζουν με καραμελάκια και σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις τόσο στο ρεβεγιόν όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια των Γιορτών!

ροζ-ματ νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2023: Μαύρα νύχια με γκλίτερ σε γιορτινά σχέδια

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-Χριστούγεννα 2023-

All photos via: Pinterest

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close