15 υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες

15 υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες! Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας γιορτή κι εμείς χαιρόμαστε να στολίζουμε το σπίτι! Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι όμως και ο χρόνος μας…άπλετος, εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε τα διακοσμητικά του σπιτιού και τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μόνοι μας!

Το μόνο που θα χρειαστούμε γι’ αυτές τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες, είναι μερικές πήλινες γλάστρες σε όλα τα μεγέθη, αρκετά χρώματα, πολύ χριστουγεννιάτικη διάθεση και ακόμη περισσότερη χριστουγεννιάτικη φαντασία. Είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα έχετε ήδη!

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Οι τάσεις για το 2020-2021 – Χρώματα και ιδέες

Οπότε, καθίστε αναπαυτικά στο κρεβάτι σας και δείτε με χαλάρωση το σημερινό μας χριστουγεννιάτικο άρθρο. Θα δούμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες. Για τον κήπο, το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού γενικότερα. Διαβάστε παρακάτω: 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: χριστουγεννιάτικα πήλινες γλάστρες Ρούντολφ για το σπίτι

Θέλετε μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο; Τότε μερικά μικρά πήλινα γλαστράκια είναι αυτό που χρειάζεστε! Μπορείτε το κεφάλι του Ρούντολφ να το γυρίσετε ανάποδα, έτσι ώστε εκτός από χριστουγεννιάτικο διακοσμητικού χώρου, να γίνει και χριστουγεννιάτικο μέρος αποθήκευσης!

Αν τα παιδιά σας αγαπούν το Ρούντολφ, σίγουρα αυτά τα διακοσμητικά θα τα λατρέψουν. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι μερικά χρώματα και πολύ φαντασία!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: χριστουγεννιάτικα πήλινες γλάστρες Ρούντολφ για το σπίτι 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικες μολυβοθήκες

Τα παιδιά αγαπούν τα Χριστούγεννα! Έτσι, αν θέλουμε να φέρουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας, μπορούμε να φτιάξουμε για τα παιδιά μας, υπέροχες χριστουγεννιάτικες μολυβοθήκες από πήλινες γλάστρες! Διαλέξτε έντονα χρώματα του κόκκινου και του πράσινου και διακοσμήστε τες με κουμπιά ή άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά! Έτοιμες!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικες μολυβοθήκες

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικη φοντανιέρα

Θέλετε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό για το γιορτινό τραπέζι που μέσα σε αυτό θα βάλετε τα σοκολατάκια σας και όχι μόνο; Τότε διαλέξτε μία πήλινη γλάστρα, ένα καπάκι πήλινο και δημιουργήστε την πιο χριστουγεννιάτικη φοντανιέρα!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικη φοντανιέρα

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Άι Βασίλης από πήλινη γλάστρα

Μία από τις αγαπημένες μας κατασκευές αφού μπορούμε να την τοποθετήσουμε παντού. Πάνω από το τζάκι, στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο, στην κουζίνα. Ο Άι Βασίλης είναι ο αγαπημένος Άγιος των ημερών και σίγουρα τον θέλουμε διακοσμημένο κάπου μέσα στο σπίτι!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Άι Βασίλης από πήλινη γλάστρα 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικος καρυοθραύστης για την αυλή

Αν θέλετε να απογειώσετε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της αυλής ή του μπαλκονιού σας, δεν χρειάζεται να δώσετε ένα σωρό λεφτά στα εποχιακά καταστήματα.

Μπορείτε να πάρετε μερικές μεγάλες πήλινες γλάστρες και να τις χρωματίσετε στα χρώματα που πρέπει, για να φτιάξετε τον αγαπημένο μας ήρωα από ένα ακόμη πιο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικος καρυοθραύστης για την αυλή 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Το σπίτι του Άι Βασίλη φτιαγμένο από πήλινες γλάστρες

Μερικές γλάστρες διαφορετικού μεγέθους, μερικά κόκκινα, λευκά και μαύρα χρώματα μπορούν να φτιάξουν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, εξωτερικού χώρου! Αν τα χέρια σας πιάνουν λίγο παραπάνω, μπορείτε να μετατρέψετε αυτή την υπέροχη χριστουγεννιάτικη κατασκευή σε χριστουγεννιάτικο φανάρι για την αυλή.

Και χωρίς το φαναράκι όμως παραμένει ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολίδι για την αυλή ή το μπαλκόνι σας, Προσθέστε περισσότερη λάμψη, τοποθετώντας περιμετρικά γύρω από το σπίτι του Άι Βασίλη, μία σειρά με φωτάκια Led.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Το σπίτι του Άι Βασίλη φτιαγμένο από πήλινες γλάστρες

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικος χιονάνθρωπος

Μία πολύ εύκολη και πανέμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή φτιαγμένη από πήλινες γλάστρες. Βάψτε τις πήλινες γλάστρες λευκές, ζωγραφίστε ένα καρότο, ένα χαμόγελο και δύο μάτια και φτιάξτε έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο χιονάνθρωπο. Τοποθετήστε και μερικές χριστουγεννιάτικες κορδέλες για επιπλέον ομορφιά!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικος χιονάνθρωπος 

Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό Άι – Βασίλης για τα παιδιά!

Τα παιδιά κάθε Χριστούγεννα ανυπομονούν για τα παιχνίδια που θα τους αγοράσετε. Επειδή φέτος προβλέπουμε ότι τα Χριστούγεννα θα μας βρουν με λιγότερα χρήματα, είναι πιο οικονομικό και σίγουρα πιο τρυφερό, να φτιάξετε ένα παιχνίδι ή ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό χώρου για τα παιδιά σας με τα χεράκια σας! Κάτι σαν το παρακάτω.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό Άι - Βασίλης για τα παιδιά!

Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό χώρου με λουλούδια

Τα χριστουγεννιάτικα λουλούδια που θα δούμε στην παρακάτω φωτογραφία, είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων! Μπορείτε να τα αναδείξετε ακόμη περισσότερο, τοποθετώντας μέσα σε μία χριστουγεννιάτικη κατασκευή με πήλινες γλάστρες, που θα τους δώσετε το σχέδιο του αγαπημένου μας Άγιου Βασίλη! Τέλειο;

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό χώρου με λουλούδια 

Χριστουγεννιάτικα ξωτικά φτιαγμένα με πήλινες γλάστρες

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν μόνο τον Άγιο Βασίλη, τον Ρούντολφ και το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Υπάρχουν και τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, που σύμφωνα με το παραμύθι, χωρίς αυτά, ο Άγιος Βασίλης ποτέ δε θα έφερνε στην ώρα του, τα παιχνίδια στα παιδιά όλου του πλανήτη!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικα ξωτικά φτιαγμένα με πήλινες γλάστρες 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

Μερικά μικρά πήλινα γλαστράκια, μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά και χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας! Μερικά σύρματα πίπας σε χρωματιστές αποχρώσεις μπορούν να απογειώσουν το χριστουγεννιάτικο στολίδι σας. Είναι εύκολο διότι χρειάζεστε μόνο λίγα χρώματα, κόλλα και κλωστή για να κρεμιέται το στολίδι σας!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο 

Χριστουγεννιάτικο ξωτικό για το παιδικό δωμάτιο

Άλλη μία υπέροχη κατασκευή με πρωταγωνιστή ένα ξωτικό του Άγιου Βασίλη. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο ή πάνω από το τζάκι. Σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου, μπορείτε να κοσμήσετε αυτή την υπέροχη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με ό,τι αγαπάτε!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικο ξωτικό για το παιδικό δωμάτιο 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για δώρο

Θέλετε να κάνετε ένα όμορφο δώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε τα Χριστούγεννα; Λοιπόν σας βρήκαμε μία μοναδική και πρωτότυπη λύση για τα φετινά Χριστούγεννα!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά γλαστράκια, να τα ζωγραφίσετε με χριστουγεννιάτικα σχέδια, να προσθέσετε μερικά σοκολατάκια ή ό,τι άλλο θέλετε και να το προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για δώρο 

 Ρούντολφ το ελαφάκι…με πήλινη γλάστρα

Ο αγαπημένος μας ήρωας κάθε Χριστούγεννα, μπορεί να γίνει το αγαπημένο μας διακοσμητικό χώρου για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό μας. Έτσι μπορείτε με μερικά σύρματα πίπας και χαρούμενα χρώματα να φτιάξετε το αγαπημένο ελαφάκι των χριστουγεννιάτικων ημερών!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Ρούντολφ το ελαφάκι...με πήλινη γλάστρα

 Χριστουγεννιάτικη γλάστρα με ψεύτικα λουλούδια

Φυσικά η παρακάτω χριστουγεννιάτικη ιδέα θα μπορούσε να έχει και αληθινά λουλούδια. Μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες γλάστρες για τον κήπο ή το εσωτερικό του σπιτιού σας και να βάλετε αληθινά ή ψεύτικα λουλούδια!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πήλινες γλάστρες: Χριστουγεννιάτικη γλάστρα με ψεύτικα λουλούδια

All photos via Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση  στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close