ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

Τα φωτάκια led δεν λείπουν από καμία Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, είτε μιλάμε για μίνιμαλ διακοσμήσεις είτε για πιο παραδοσιακές. Γι’ αυτό και στο σημερινό άρθρο θα δούμε 19 ιδέες για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και διακοσμητικά με φωτάκια led.

Η παράδοση με τα φωτάκια led τα Χριστούγεννα, έχει μία ιστορία αιώνων. Ξεκίνησε όταν οι άνθρωποι είχαν το έθιμο σε κάθε αλλαγή του έτους, να ανάβουν φωτιές για να ξορκίσουν τα κακά πνεύματα. Μάλιστα, στην αλλαγή του χρόνου, έπρεπε και όλα τα φαναράκια του σπιτιού να είναι αναμμένα όλο το βράδυ, για να μην πλησιάσουν τα κακά πνεύματα.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2023: 20 ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε πράσινο χρώμα

Οι φωτιές και τα φαναράκια με το πέρασμα των χρόνων έγιναν φωτάκια led και πλέον δεν τα ανάβουμε μόνο την Πρωτοχρονιά αλλά σε όλη την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Πάμε να δούμε 19 ιδέες για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και διακοσμητικά με φωτάκια led σε όλο το σπίτι. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Φωτάκια led και στην κρεβατοκάμαρα

Συνήθως την κρεβατοκάμαρα δεν την στολίζουμε ιδιαίτερα διότι εκτός από εμάς λίγα άτομα θα την δουν. Όμως τα φωτάκια δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα οπότε σίγουρα μπορείτε να βάλετε μικρά διακοσμητικά με φωτάκια στα κομοδίνα, ή φωτάκια στην κουρτίνα της κρεβατοκάμαρας ή ακόμη και όμορφες γιρλάντες και στεφάνια με led στους τοίχους.

19 ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με φωτάκια led σε όλο το σπίτι τα Χριστούγεννα 2023

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Φωτάκια με μπάλες στη σκάλα

Αν θέλετε να απογειώσετε την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της σκάλας σας τότε σίγουρα πρέπει να αντιγράψετε την παρακάτω ιδέα. Γιρλάντες από φωτάκια led με διακοσμητικές Χριστουγεννιάτικες μπάλες. Μπορείτε να βρείτε τέτοιες κουρτίνες με φωτάκια για την σκάλα σε όλα τα μαγαζιά με εποχιακά είδη.

φωτάκια-με-μπάλες-στη-σκάλα-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Φωτάκια πίσω από την κουρτίνα

Εμείς αυτήν την διακοσμητική ιδέα την έχουμε υιοθετημένη για όλο τον χρόνο, αφού τα τελευταία χρόνια τα φωτάκια led έχουν γίνει τάση και οι άνθρωποι τα προσθέτουν στη διακόσμηση όλο τον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να κρεμάσετε μία κουρτίνα για φωτάκια led πίσω από την κουρτίνα σας και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

φωτάκια-πίσω-από-την-κουρτίνα-με-Χριστουγεννιάτικο δέντρο-ιδέες-

Δείτε ακόμα Θαμπάδες, στίγματα δαχτυλιές και άλατα στα τζάμια σας: Πως θα τα καθαρίσετε πριν τα διακοσμήσετε για τα Χριστούγεννα

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Και στην κουζίνα

Αν έχετε σαλοκουζίνα αυτή η ιδέα είναι απλά απίστευτη. Παρόλα αυτά δείχνει υπέροχη και σε κλασικές κουζίνες. Γιρλάντες με φωτάκια led για να βάλετε το γιορτινό κλίμα, στο μέρος που θα ετοιμάσετε όλες τις Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στο ρεβεγιόν.

χριστουγεννιάτικα-φωτάκια-στη-κουζίνα-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Λευκά φωτάκια

Τις περισσότερες φορές επιλέγουμε είτε ψυχρά λευκά φωτάκια είτε ουδέτερα κίτρινα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι και πιο εξτρίμ αποχρώσεις φυσικά και επιτρέπονται και είναι και πανέμορφες. Μπορείς να βάλεις led πάνω ή κάτω από μία γενναία στρώση βαμβάκι για ψεύτικο αλλά και εντυπωσιακό χιόνι.

διακοσμητικά-με-φωτάκια-και-βαμβάκι-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Στον μπουφέ

Αν έχεις έναν μικρό μπουφέ στο σπίτι και δεν ξέρεις πως να τον αναδείξεις ένας απλός δίσκος με Χριστουγεννιάτικα δεντράκια και φωτάκια που λειτουργούν με μπαταρίες αρκούν. Μία Χριστουγεννιάτικη πινελιά που θα σας ενθουσιάσει.

χριστουγεννιάτικος-δίσκος-στο-μπουφέ-με-φωτάκια-ιδέες-

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Στο τζάκι

Μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνιση του τζακιού με Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και διακοσμητικά. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο γιορτινή αλλά και ατμοσφαιρική την διακόσμηση, μερικά φωτάκια led θα σας βοηθήσουν να το καταφέρετε αυτό.

φωτάκια-στο-τζάκι-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Δεν πρέπει να ξεχάσετε την διακόσμηση στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά Χριστουγεννιάτικα δεντράκια σε ασημί αλλά και χρυσές αποχρώσεις και να γίνει ακόμη πιο γκλάμουρ το αποτέλεσμα, μερικά λευκά ή κίτρινα φωτάκια είναι ό,τι χρειάζεσαι.

φωτάκια-στο-χριστουγεννιάτικο τραπέζι-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Διακοσμητικά δαπέδου

Μπορείς να βρεις σε χαμηλές τιμές διακοσμητικά δαπέδου σαν τα παρακάτω με φωτάκια led. Είναι ωραία ιδέα για δίπλα από την τηλεόραση ή το χολ και γενικά σε μέρη και δωμάτια που συνήθως μένουν κάπως αστόλιστα. Τέλεια ιδέα και για μία άκρη στη κρεβατοκάμαρα ή το δωμάτιο των παιδιών.

χριστουγεννιάτικα-δώρα-με-φωτάκια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2023: 23 ιδέες για μπλε διακόσμηση σε όλο το σπίτι

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Πολύχρωμα led

Όπως σας είπαμε και πιο πάνω τα φωτάκια led τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει η Νο1 διακοσμητική τάση με όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιλέγουν κουρτίνες από φωτάκια για τα δωμάτια, λεντοταινίες για πίσω από την τηλεόραση ή διακοσμητικά σαν τα παρακάτω για όλους τους χώρους του σπιτιού. Τέτοια διακοσμητικά βγαίνουν και σε Χριστουγεννιάτικα.

χρωματιστά-χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-led-ιδέες-

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Μέσα στο τζάκι

Αν έχετε τζάκι αλλά δεν το χρησιμοποιείτε μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση μίας ψεύτικης φλόγας που θα κάνει πιο όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Μπορείτε λοιπόν να τυλίξετε φωτάκια γύρω από κούτσουρα μέσα στο τζάκι.

χριστουγεννιάτικα-φωτάκια-σε-κορμούς ξύλων-ιδέες-

ιδέες-για-Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-φωτάκια-led-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led τα Χριστούγεννα 2023: Diy διακοσμητικό

Αν θέλεις μπορείς να φτιάξεις το δικό σου diy Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό για το δάπεδο. Θα χρειαστείς ένα ψηλό και μεγάλο γυάλινο βάζο. Το γεμίζεις με ό,τι διακοσμητικά θες και σου περισσεύουν και τοποθετείς μερικά φωτάκια. Έτοιμο.

diy-χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-με-φωτάκια-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close