13 χρονη μαθήτρια γυμνασίου βρέθηκε νεκρή μετά από αναπαράσταση της ταινίας 50 αποχρώσεις του γκρι

Ένα 13χρoνo κορίτσι στις φιλιππινες πέθανε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας μετά από αναπαράσταση των σεξoυαλικών σκηνών της περίφημης ταινίας “50 αποχρώσεις του γκρι”.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχαν την ιδέα να κάνουν “bdsm” (σαδομαζοχισμό) μετά από την προβολή της ταινίας.
Η αστυνομία συνέλαβε το αγόρι της (η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί λόγο ότι είναι ανήλικος) και σύμφωνα με την κατάθεσή του χρησιμοποίησαν παιδικό λάστιχο παιχνιδιού για να δέσουν τα χέρια και τα πόδια της. Στην κατάθεσή του δήλωσε ότι χρησιμοποίησε καλώδιο για να την ξυλοκοπήσει επειδή δεν έβρισκε ζώνη.
Σύμφωνα με την αυτοψία το κορίτσι κατέληξε λόγο υπερβολικής αιμορραγίας από τα χτυπήματα με το καλώδιο, χτυπήματα τόσο βαθιά που έκοψαν την σάρκα του μικρού κοριτσιού μέχρι το κόκκαλο.
Οι αρχές δεν μπορούν να φυλακίσουν το αγόρι, μιας και είναι ακόμα ανήλικος, αλλά καταδικάστηκε να περάσει αρκετά χρόνια σε ψυχιατρική μονάδα και θα παρακολουθείτε από ειδικούς.
Επίσης οι γονείς δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά τους να δουν αυτήν την ταινία, καθώς διαστρεβλώνει την έννοια στης σχέσης και προκαλεί ψυχολογικά τραύματα ιδιαίτερα σε ανήλικους.

πηγη https://trendingnow.altervista.org/highschool-student-died-re-enacting-fifty-shades-grey/

Close