17 κόλπα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο Pokemon Go

Αν έχετε ακόμα δει τα τοπικά πάρκα και τις πλατείες γεμάτα με παιδιά (ή και ενήλικες) να κυνηγούν Πόκεμον, τότε σίγουρα γνωρίζετε το χαμό που γίνεται για το παιχνίδι Pokémon Go. Πολλοί συγκρίνουν την επιτυχία του Pokémon Go με αυτή της εφαρμογής Tinder. Μην τρέξετε να το κατηγορήσετε ότι αποχαυνώνει τη νεολαία. Τουλάχιστον έχει ξεσηκώσει παιδιά, εφήβους και ενήλικες από τις καρέκλες και τους καναπέδες τους και τους αναγκάζει να περπατούν! Και μιλάμε για πολλάαα χιλιόμετρα! Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και εσείς ή αν έχετε ήδη κατεβάσει την εφαρμογή αλλά κάτι δεν σας πάει καλά, ίσως να μην γνωρίζετε αρκετά πράγματα. Μαζέψαμε 17 μυστικά και τρικς για να γίνετε ο πιο πετυχημένος εκπαιδευτής πόκεμον.

#1 Εκκολάψτε τα αυγά όταν έχετε κολλήσει στην κίνηση Τα αυγά για να εκκολαφθούν χρειάζονται να περπατήσετε. Aν όμως τύχει και είστε σε κάποιο όχημα, ποδήλατο και πηγαίνετε με ταχύτητα κάτω από 20 χλμ/ώρα τότε τα αυγά σας συνεχίζουν να εκκολάπτονται. Οπότε ανοίξτε την εφαρμογή σε τέτοιες περιπτώσεις!

αυγα

 

#2 Κατανοήστε τι σημαίνουν οι πατημασιές Κάτω δεξιά, όταν τρέχετε το παιχνίδι, θα παρατηρήσετε με λευκή μπάρα με κάποιες μορφές πόκεμον. Αν πατήσετε πάνω θα μεταφερθείτε σε ένα πλαίσιο που θα σας δείχνει τα πόκεμον που βρίσκονται κοντά σας. Το πόσο κοντά σας είναι εξαρτάται από τις πατημασιές που δείχνει κάτω από κάθε πόκεμον. Οι επιλογές είναι: α) Καθόλου πατημασιές: Το πόκεμον είναι σε απόσταση ως 10 μέτρα (και θα σας πεταχτεί ανά πάσα στιγμή) β) 1 πατημασιά: Το πόκεμον είναι σε απόσταση 10 με 25 μέτρα. γ) 2 πατημασιές: Το πόκεμον είναι σε απόσταση 25 με 50 μέτρα. δ) 3 πατημασιές: Το πόκεμον είναι σε απόσταση 50 με 100 μέτρα.

ποκεμον

#3 Θέλετε να αποκτήσετε από την αρχή τον Πίκατσου; Με το που ανοίξετε το παιχνίδι, τα πρώτα πόκεμον που θα σας εμφανιστούν είναι ο Μπούλμπασαρ, ο Τσάρμαντερ και ο Σκουίρτλ. Μόλις σας βγουν, μην τα πιάσετε, αλλά φύγετε μακριά. Αυτά θα ξαναεμφανιστούν. Αποφύγετέ τα 4 φορές και μετά θα βρείτε τον Πίκα πίκα πίκατσου.

πικατσου

#4 Η καμπύλη πάνω από το πόκεμόν σας δείχνει τη δύναμή τους
καμπιλη

#4 Σβήστε το AR για να σώσετε μπαταρία

αρ

#6 Κυκλοφορούν διάφορα hacks για να σώσετε μπαταρία. Μην τα κάνετε. Κυκλοφορούν διάφορες οδηγίες που θα ‘σώσουν’ την μπαταρία του κινητού σας, αν πειράξετε κάποιες ρυθμίσεις στο Google Maps. Μην τις επιχειρήσετε όμως, αφού ο ίδιος ο Sam Thorogood της Google λέει ότι θα σας βάλει σε μπελάδες.

γοογλε

#7 Αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιείτε συχνά, επενδύστε σε ένα power bank. Θα το έχετε πάντα μαζί σας και όταν πέσει η μπαταρία σε χαμηλά επίπεδα, απλά το φορτίζετε. Χωρίς να ψάχνετε μπρίζα ή να ρωτάτε αν έχει κάποιος φορτιστή. Θα το χρησιμοποιήσετε πολύ και θα βγάλει τα λεφτά του.

κολπα

 

#8 Χρησιμοποιήστε συνετά τα Τυχερά Aυγά (Lucky eggs) Φροντίστε να ανοίγετε τα Τυχερά αυγά σας όταν κάνετε evolve πολλά πόκεμόν σας ή όταν έχετε υπό εκκόλαψη πολλά αυγά. Ανοίγοντας το τυχερό αυγό το XP διπλασιάζεται για μισή ώρα, οπότε μπορείτε να ανεβείτε level πολύ γρήγορα.

τυχερα αυγα

#9 Για να ανεβαίνετε level πιο γρήγορα… Συνεχίστε να μαζεύετε Pidgeys, Rattatas, Weedles, Caterpies, αφού κοστίζουν πολύ λίγο για να τα κάνετε evolve, συγκριτικά με άλλα πόκεμον.

τσαμπα

#10 Αποφύγετε να κάνετε evolve Pidgeottos σε Pidgeots εκτός αν τα θέλετε για μάχη.

πιντε

#11 Αν θέλετε να βρείτε πολλά πόκεμον, πηγαίνετε σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

#12 Προσέξτε ποια πόκεμον κάνετε power up. Μην πατάτε το κουμπί Power Up, αν είστε κάτω από Level 20-25. Σκοπός σας είναι να ανέβετε Level όχι να αναβαθμίσετε εξαρχής τη δύναμη των πόκεμόν σας.

ψπ

#13 Πόσο συχνά μπορείτε να μαζέψετε τα rewards από τα Pokemon Gyms; Μπορείτε κάθε 21 ώρες. Το ιδανικό όμως είναι να μαζεύετε τα rewards στο τέλος της ημέρας, αφού έχετε τελειώσει το περπάτημα, ώστε να εκμεταλλεύστε το διάστημα ανάμεσα.

ποςερ

#14 Ξεφορτωθείτε κάποια άχρηστα πράγματα για να έχετε χώρο. Ξεφορτωθείτε τα Potions, Revives και τα Razz Berries.

διοχτε

#15 Μετονομάστε τα πόκεμόν σας ανάλογα με τον τύπο των δυνάμεών τους Έτσι θα βρίσκετε πιο γρήγορα το είδος που χρειάζεστε αν τύχετε σε μάχη σε γυμναστήριο.

598

#16 Μπείτε σε ένα τοπικό group στο Facebook για να κάνετε φίλους.

γκρουπ

#17Μην ενοχλείτε άλλους όταν παίζετε. Μην παραβιάζετε χώρους για να κυνηγήσετε πόκεμον και προσέχετε που περπατάτε.
ποκεμον

πηγη:tilestwra.com

Close