3 αλήθειες κι ένα ψέμα για τον Λέοντα!

Γιατί τόσο παρεξηγημένα τα λιονταράκια;

Είναι από τα πιο καλά ζώδια και όμως πολλές ανακρίβειες ακούγονται του λόγου του! Γι’αυτό και πρέπει να βάλουμε κάποια όρια και να κάνουμε γνωστές μερικές αλήθειες και ένα τεράστιο ψέμα που λέγεται για τον Λέων.

Το astrology.gr, ξέρει καλύτερα από τον καθένα και μας δίνει τα φώτα του γι’αυτό το παρεξηγημένο και τόσο γλυκούλι ζώδιο!

Δείτε επίσης Τα 5 ζώδια που θα δεινοπαθήσουν με τον ανάδρομο Ερμή! Όχι που θα γλιτώνατε πουλάκια μου;

Είναι αλήθεια ότι:
1. Είναι γενναιόδωρος. Ναι, είναι τύπος extra large και δεν συμπαθεί καθόλου τους καρμίρηδες, τους φραγκοφονιάδες κι όσους κλαίγονται ότι δεν έχουν. Δεν λέμε ότι είναι χαζός να φάει τις οικονομίες του, αντιθέτως, σέβεται όσους σέβονται το χρήμα και ξέρουν είτε να το προστατεύσουν, είτε να το επενδύσουν, είτε να ξοδέψουν σωστά! Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δεν έχει μια στην τσέπη, δεν θα γίνει ποτέ του μικροαστός, να κλαφτεί γιατί δεν έχει πάρει παγωτό. Είναι πολύ ανώτερος τύπος…

2. Προκαλεί ζήλια. Ελάχιστες φορές γίνεται λόγος για αυτό, αλλά ο Λέοντας όπου πάει, κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν, όχι πάντα από θαυμασμό, αλλά κι από ζήλια. Είναι γάργαρος άνθρωπος, φωτεινός, εξωστρεφής. Αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά, δεν τα καλοδέχονται πολλοί, που τον λοξοκοιτούν με θυμό, με ζήλια ή κακία. Να θυμάστε ότι το πρόβλημα το έχουν εκείνοι. Ο Λέοντας πάλι, τσου!

3. Ο Λέοντας ρισκάρει στην ζωή του. Θα πάρει τα ρίσκα του, θα ζήσει ριψοκίνδυνα, θα βάλει πρώτος το κεφάλι του στο στόμα του… λιονταριού και δεν θα διστάσει να πει και να κάνει πράγματα που όσοι τον βλέπουν από μακριά, σφίγγεται η καρδιά τους από το άγχος! Κι όμως, το λιοντάρι δεν μασάει! Δεν κολλάει πουθενά κι είναι διατεθειμένο και να πάρει το ρίσκο και να χάσει. Κοινώς, δεν φοβάται τις χασούρες. Τρέμει όμως να λιμνάσει στην ζωή του και πει μια μέρα «δεν πήρα το ρίσκο κι έχασα την ευκαιρία»! Ε, λοιπόν, όχι! Όχι, ποτέ για ένα Λιοντάρι!

Δείτε επίσης Πώς να τον τρελάνεις με ένα μήνυμα ανάλογα με το ζώδιό του!

Και να και το ψέμα:
Ο Λέοντας είναι παρτάκιας. Όχι αγάπη μου. Ο γενναιόδωρος άνθρωπος δεν είναι παρτάκιας. Ο γενναιόδωρος άνθρωπος είναι ανοιχτός σε όλους και μοιράζεται ότι έχει, διότι όπως έγραψα και πιο πάνω ΔΕΝ φοβάται τι θα συμβεί εάν τα χάσει όλα. Να σου πω τι θα κάνει; Θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Άρα, δεν τον τρομάζει η απώλεια, δεν τον τρομάζει το να μην έχει αρκετά. Χαρίζει, μοιράζεται, βοηθάει όπου κι όποιον μπορεί. Γιατί πολύ απλά… Είναι άρχοντας!

Με πληροφορίες από astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα αρθρα μας με ένα κλικ 

Close