6χρονος τραυματίστηκε στην Κρήτη από εκπυρσοκρότηση όπλου

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 6χρονο αγόρι από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, που τραυματίστηκε όταν όπλο εκπυρσοκρότησε.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο 6χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες περιεργάζονταν το όπλο όταν αυτό εκπυρσοκρότησε με συνέπεια το παιδί να αυτοτραυματιστεί και η σφαίρα να “σφηνωθεί” στο κορμάκι του μεταξύ τραχήλου και θωρακικής χώρας.. 

Οικείο πρόσωπο του 6χρονου, επιβίβασε το μικρό παιδί αιμόφυρτο σε ΙΧ και με αυτοκίνητο το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.  Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη τη μεταφορά του 6χρονου στο πλησιέστερο Νοσοκομείο και ζητήθηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο Βενιζέλειο.

Το εξάχρονο παιδί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο ενώ λίγο πριν τις 6 το απόγευμα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχόμενα θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίνεται από τους γιατρούς ως κρίσιμη αλλά σταθερή.

Από την άλλη μεριά, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε αιμόφυρτο, χτυπημένο από σφαίρα.

flashnews

Close