Καλοκαιριάζει! ΔΕΙΤΕ σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου!

​Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, περιμένουμε για σήμερα!

καιρος

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι σε αρκετές περιοχές περιορισμένη και θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 9 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Εξαίρεση αποτελούν η έξοδος του Πατραϊκού όπου το ανατολικό ρεύμα θα φτάνει τα 5 μποφόρ και η θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου όπου πρόσκαιρα οι εντάσεις των ανέμων ενδέχεται να αγγίξουν τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές κυρίως ώρες και τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

star

Close