Δύσκολες ώρες περνάει η 17χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρές παθήσεις. Η Νίκη, είναι η αγαπημένη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, η οποία πάσχει και από αυτισμό, αλλά η τωρινή της περιπέτεια δεν συνδέεται με την ασθένεια αυτή. H Νίκη, το Σαββάτο 28 Μαΐου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, ενώ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

nikolopoulos

 

Η οικογένεια του ανεξάρτητου βουλευτή ελπίζει πλέον σε εάν θαύμα προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη κόρη τους Νίκη. Το κορίτσι υπέστη το περασμένο Σάββατο πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Η μητέρα του κοριτσιού, Τασία Μανωλοπούλου, ανήρτησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, στο οποίο αναφέρει πως η οικογένεια έχει λάβει την απόφαση, να δωρίσει τα όργανα της κόρης τους, σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τασίας Μανωλοπουλου: «Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα “αυτιστικό” κράτος το μονό όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αύτη του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωή τους κ ζήσουν υγιείς και ευτυχισμένοι. Δεν είναι ηρωισμός , δεν είναι καλοσύνη. Είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με την Νίκη. Λίγοι την καταλάβαιναν άλλα όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα.

νικολοπουλος

 

fthis

Close