Αυτό είναι το το δίχως αύριο κορωνο-πάρτι της Χαλκιδικής (video)

Πάνω από 2.000 άτομα συμμετείχαν – Χωρίς μάσκα, και ο ένας πάνω στον άλλον, λικνίστηκαν στον ρυθμό των τραγουδιών, αδιαφορώντας για οποιεσδήποτε συνέπειες, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν τραγικές για τέσσερις φιλοξενούμενους στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι
Στη σκιά της τραγικής είδησης ότι τέσσερις ηλικιωμένοι σε οίκο ευγηρίας της Θεσσαλονίκης, εξέπνευσαν αφότου μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.

Δείτε ακόμη Δημοσιογράφος λιποθύμησε on air σε εκπομπή του ANT1 (βίντεο)

Κάποιοι αναπολούν με νοσταλγία ένα μεγάλο και φαντασμαγορικό πάρτυ στη Χαλκιδική. Μια μαζική συνάθροιση εκατοντάδων ατόμων, κυρίως νεαρών, οι οποίοι διψούσαν για νυχτερινή διασκέδαση, για ένα ξέσπασμα απελευθέρωσης από την καταπίεση της καραντίνας. Είναι όμως πολύ σοβαρή η πιθανότητα αυτή η ευκαιρία εκτόνωσης των ατίθασων νιάτων να έδωσε τη χαριστική βολή στα γηρατειά. Το ότι αυτό συνέβη ακούσια και εξ αμελείας δεν έχει καμία σημασία – εξάλλου δεν είναι καν ακριβές.

Περήφανοι για το ανεπανάληπτο live της 2ας Αυγούστου, για τα πυροτεχνήματα και βέβαια τον παλμό των περίπου 2.000 συνωστιζόμενων θαμώνων, οι υπεύθυνοι μεγάλου beach bar στη Χαλκιδική έχουν αναρτήσει αναμνηστικό βίντεο στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook. Στις εναέριες λήψεις από drone, όσο μπορεί να διακρίνει κάποιος, δεν υπάρχει ούτε ένας από τους ψυχαγωγούμενους ο οποίος να φορά μάσκα.

Δείτε ακόμη Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Απίθανη φωτογραφία με τον γιο τους- Θα λιώσεις! (εικόνα)

Αντιθέτως, κυριαρχούν το αμέριμνο κέφι και ο παλμός, τα υψωμένα χέρια και τα εξ επαφής «πατείς με πατώ σε» λικνίσματα στον ρυθμό των τραγουδιών. Ακούγεται ότι ήταν μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά, αν μη τι άλλο για όσους είχαν αποφασίσει να ξεχάσουν lockdown, τήρηση αποστάσεων και λοιπά περιοριστικά μέτρα, εν ολίγοις οτιδήποτε σχετικό με τον μισητό κορωνοϊό.

Δείτε περισσότερα και τα βίντεο με ένα κλικ εδώ

Close