14χρονος-Μάκης

Αυτοκτονία 14χρονου: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του 14χρονου Μάκη απο τα Κάτω Πατήσια καθώς θα δούμε πώς «ξεσκονίζεται» το κινητό του 14χρονου θύματος.

Ο 14χρονος μαθητής όπου το όνομα του είναι Μάκης ήταν θύμα bullying, ωστόσο ο ίδιος είχε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα TikTok όπου συμμετείχε σε μία δοκιμασία. Ποια ήταν αυτή; Διαβάστε παρακάτω:

Αυτοκτονία-14χρονου-σχολείο-Μάκη

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο λέει ο πατέρας του Μάνου

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι πιθανόν, ο 14χρονος να συμμετείχε σε μία δοκιμασία, που δεν ήταν απαραίτητα κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι πρόκλησης, αλλά μία δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το μοιραίο λάθος.

Όσο προχωρούν οι έρευνες για την αυτοκτονία του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια νέα σενάρια έρχονται στο φως. Αρχικά η εκδοχή ο 14χρονος να συμμετείχε σε κάποιο διαδικτυακό challenge μέσω του κινητού του κέρδιζε έδαφος, ωστόσο νέα στοιχεία φαίνεται πως ανατρέπουν αυτήν την υπόθεση.

Αυτοκτονία-14χρονου-Μάκης

Δείτε ακόμη Φως στο τούνελ: Η μεγάλη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για την αυτοκτονία του μαθητή

Όπως αποκάλυψε το MEGA, το κινητό του 14χρονου ήταν στην πρίζα, γεγονός που δείχνει πως ο νεαρός δεν το χρησιμοποιούσε στο κρίσιμο διάστημα.

«Κλειδί» για το τι τελικά συνέβη, φαίνεται πως είναι η κατάθεση πολύ στενού του προσώπου, που θα κληθεί να μιλήσει στις αρχές τα επόμενα 24ωρα για το εάν ο 14χρονος σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτοκτονία-14χρονου-TikTok

Δείτε ακόμη

Υπενθυμίζεται ότι τόσο οι συγγενείς του 14χρονου, όσο και φίλοι του που μίλησαν στις αρχές, ανέφεραν ότι το παιδί δεν είχε εκφράσει τέτοιες σκέψεις και μάλιστα ήταν ένα χαρούμενο παιδί.

«Ξεσκονίζεται» το κινητό του 14χρονου

Το ενδεχόμενο του bullying δεν έχει αποκλειστεί, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για το σχολείο του παιδιού κυρίως από γονείς. Οι αρχές αναλύουν τα αποθηκευμένα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου μαθητή.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι μελανιά είχε η Τζωρτζίνα;

Ταυτόχρονα προσπαθούν να ανασύρουν και όσα είχε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα ο ανήλικος ευελπιστώντας να βρουν απάντηση στο θρίλερ για το τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε τον Μάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close