Ρούλα-Μάνος

Πάτρα: Σύμφωνα με τι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε πώς η Ρούλα έχει εμμονή με τον Μάνο.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη ψάχνει δικαίωση για τον χαμό των τριών παιδιών καθώς υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μια εμμονή με τον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη. Διαβάστε παρακάτω:

Πάτρα-Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι μελανιά είχε η Τζωρτζίνα;

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τέλος με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη λύνει τη σιωπή του και μιλά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα λέγοντας ότι δεν έχει καμιά επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος» τόνισε μιλώντας στον Alpha και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά.

Πάτρα-Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα: ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το αίμα της Τζωρτζίνας

«Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας».

«Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το newsit, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στη Τζωρτζίνα και την προσπάθεια που έκανε μετά την τετραπληγία.

Πάτρα-Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα Φως στο Τούνελ: Όλες οι νέες εξελίξεις-Η υπόθεση είναι δεμένη

«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα»

Ωστόσο, εξήγησε και τους λόγους που τραβούσε συνέχεια βίντεο την 9χρονη Τζωρτζίνα, εικάζοντας ότι το έκανε για να κρατάει δίπλα της τον Μάνο και να μην φύγει.

«Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της.

Πάτρα-Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους» κατέληξε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close