Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» - «Με είπε βρω@@@νο και έφυγα»

Αξέχαστη θα μείνει η σειρά του MEGA “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, η οποία προς έκπληξη όλων τότε, κόπηκε απότομα!

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε και ίσως ακόμη ακόμη κάποιοι να αναρωτιούνται τι είχε συμβεί. Την απάντηση λοιπόν, έρχεται να δώσει μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, με αποκαλύψεις που δεν τις περίμενε κανείς.

Το τέλος δεν ήρθε μέσα σε καθόλου καλό κλίμα. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας, με πρωταγωνίστριες τις Άβα Γαλανοπούλου, Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα και Ελένη Καστάνη, σαρώνοντας σε τηλεθέαση στο Mega.

Δείτε επίσης Βόμβα μεγατόνων!!! Με ποια πρωταγωνίστρια του Τατουαζ έχει σχέση ο Ντάνος

Η Χρύσα Ρώπα ήταν εκείνη που έκανε την αποκάλυψη στην Real News:

«Πράγματι έφυγα μια μέρα από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Παρασκευή ήταν, πριν από είκοσι χρόνια, βράδυ. Είχα πρεμιέρα στο «Αλίκη» με τη «Δίαιτα του αστροναύτη». Έφυγα γιατί ο συγγραφέας, σκηνοθέτης του σίριαλ σε μια σύσκεψη κορυφής με είπε βρωμό…νο μπροστά σε όλους τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και τον κύριο παραγωγό. Έφυγα χωρίς να μου πει ένα «συγγνώμη». Έτσι έκανα πρεμιέρα εκείνο το βράδυ. Και στη συνέχεια αρνήθηκε ο σκηνοθέτης να με αντικαταστήσει, γιατί ήταν ανάξιος να υπερασπιστεί τη δουλειά του και τους ηθοποιούς του! Από ένα καπρίτσιο του, τους άφησε όλους χωρίς δουλειά. Και επειδή δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις τότε, παρ’ όλη την παραπληροφορημένη παροχή εκ μέρους τους στον Τύπο του κ…ου, σε όλα τα περίπτερα. Ποτέ δεν μίλησα. Ποτέ δεν με ξαναπήρε σε δουλειά ο τότε παραγωγός», αποκάλυψε στην Real News η μια από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες.

Δείτε επίσης Στο νοσοκομείο η Ασλανίδου – τι συμβαίνει με την υγεία της

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» - «Με είπε βρω@@@νο και έφυγα»

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» - «Με είπε βρω@@@νο και έφυγα»

Με πληροφορίες από το newsbomb.gr

Photos via google

Close