Αυτός o άνδρας υποστηρίζει ότι ήρθε από το μέλλον και το αποδεικνύει με ανιχνευτή ψεύδους

Ισχυρίζεται πως έχει έρθει από το μέλλον, είναι 50 ετών αλλά δείχνει για 25άρης και ο ανιχνευτής ψεύδους το επιβεβαιώνει.

«Είσαι πραγματικός ταξιδιώτης από το 2030». «Ναι» απαντά ο Νώε και ο ανιχνευτής ψεύδους εμφανίζει στην οθόνη τη λέξη «αλήθεια».

Το Apex TV, ένα κανάλι στο YouTube που είναι αφιερωμένο στην παραγωγή βίντεο σχετικά με «παραφυσικά μυστήρια», λέει [πως έβαλε τον 25χρονο στο μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους και παρακολούθησε τις απαντήσεις του.

Αυτός o άνδρας υποστηρίζει ότι ήρθε από το μέλλον και το αποδεικνύει με ανιχνευτή ψεύδους

Ο Νώε ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε από το έτος 2030 και έχει κάνει κάποιες παράξενες δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου πως η εικονική πραγματικότητα θα εξελιχθεί απίστευτα, η τεχνολογία θα είναι τόσο ανεπτυγμένη που θα μπορεί να διαχειρίζεται ένα ολόκληρο νοικοκυριό και το bitcoin θα είναι ακόμη πιο δημοφιλές – αν και τα τραπεζογραμμάτια θα εξακολουθούν να είναι η κύρια μορφή νομίσματος.

Δείτε ακόμα: Ένας άνδρας που υποστηρίζει οτι ταξίδεψε στο μέλλον αποκάλυψε video από το 2120 (vid)

Ισχυρίζεται επίσης, πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί, ωστόσο το 2030, και πως κάποιος με το όνομα «Ilana Remikee» θα γίνει πρόεδρος. Οι άνθρωποι θα φτάσουν στον Άρη το 2028 και θα έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής.

Αυτός o άνδρας υποστηρίζει ότι ήρθε από το μέλλον και το αποδεικνύει με ανιχνευτή ψεύδους

Δείτε ακόμα: Αυτός ο άνδρας ισχυρίζεται πως επέστρεψε από το 2137 και το 2749, και αποκαλύπτει τι θα συμβεί στο μέλλον

Υπάρχουν όμως και μερικά προβλήματα:

Ο Νώε, που σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Paranormal Elite είχε πει ότι είναι στην πραγματικότητα 50 ετών (αλλά ένα φάρμακο αναστρέφει τη διαδικασία γήρανσης, γι’ αυτό και δείχνει για 25άρης), λέει πως δεν έχει «κανένα αποδεικτικό στοιχείο) για κάποιον από τους ισχυρισμούς του, εκτός από κάτι που «βρίσκεται μέσα στους καρπούς του».

 

Πηγή: tilestwra
Close