Αγιασμός με ευτράπελα: Έδειρε τη γυναικά του μπροστά σε γονείς και μαθητές

Κακοποίησε τη σύζυγό του μπροστά σε όλους στον Αγιασμό του σχολείου!

Μία μάνα σήμερα, μετά τον αγιασμό, χτυπήθηκε από τον άντρα της στον δρόμο, έξω από το σχολείο, μπροστά στο παιδί της! Μπροστά σε όλα τα παιδιά!… Αν είσαι εδώ μέσα στείλε μου μήνυμα, να ξέρεις είμαστε πολλές μάρτυρες! Και δεν είσαι μόνη σου. Η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέβηκε χθες στα  social media και σίγουρα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη…

Τι συνέβει.

Στις 14 Σεπτεμβρίου σε κάποιο δημοτικό σχολείο, στην περιοχή Κανόνι της Κέρκυρας, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για το άνοιγμα των σχολείων. Η ατμόσφαιρα διαφορετική από άλλες χρονιές αφού ο κορονοιος κρατά μακριά τους γονείς από το προαύλιο του σχολείου με τους περισσότερους να στέκονται στα κάγκελα του σχολείου . Σε κάποια άκρη στέκεται μια γυναίκα που χαιρετά από μακριά τον οκτάχρονο γιο της και ξαφνικά ο άνδρας που βρίσκεται δίπλα της αρχίζει να τη βρίζει και έπειτα να την κλωτσάει.

Δείτε επίσης : Λιποθυμίες μαθητών στα σχολειά σε όλη την Ελλάδα

Εκείνη παρά το φόβο της αντιδρά  και καλεί σε βοήθεια  με το παιδί γατζωμένο πάνω της να φωνάζει : Μην ξαναχτυπήσεις τη μαμά μου! Ο άνδρας είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της, και η γυναίκα γνωρίζει τι είναι ικανός να κάνει αφού  εδώ και ένα χρόνο φοβάται να βγει από το σπίτι. Του λέει να σταματήσει .Εκείνος είναι εκτός εαυτού!

Το πιο συνταρακτικό είναι πως κανένας γονιός δεν παρενέβει  και χάζευαν το περιστατικό αμέτοχοι.Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιο σήριαλ στην TV», λέει μία γυναίκα και συνεχίζει: «Την κακοποίηση αυτής της γυναίκας έπαψαν δύο μαμάδες οι οποίες μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν.

Τα παιδάκια κρύβονταν πίσω από την πλάτη των γονιών τους, το δικό της παιδί έκλαιγε ασταμάτητα. Οι άνδρες που ήταν εκεί, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το ουσιαστικό, απλά κοιτούσαν, μόνο ποπ κορν δεν είχαν πάρει!

Ενημερώθηκε άμεσα και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζούμε, είναι αδιανόητο να βλέπεις αυτή την κτηνωδία και να μην αντιδράς. Τόσο ζώα, τόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει πια;».

Να επισημανθεί πως ο εν λόγω κύριος ασχολείται με τα κοινά και τα… δικαιώματα των χωρισμένων μπαμπάδων!Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δημιουργήσει παρόμοιο περιστατικό… «Η κοπέλα έχει μαρτυρήσει στα χέρια του, είχε ξανακαταθέσει και κατά το παρελθόν μήνυση εναντίον του, ωστόσο η τιμωρία του περιορίστηκε, απ’ όσο γνωρίζω, σε μία απλή… επίπληξη», λέει κάποια γυναίκα από την Κέρκυρα και συνεχίζει:

«Σήμερα έχει ενημερωθεί και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και περιμένουμε εξελίξεις. Το αστείο και τραγικό συνάμα της υπόθεσης είναι πως αυτός ο «κύριος» ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος του Δήμου, είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την νυν δήμαρχο για να το… κοινό καλό του τόπου.

Ακόμη πιο κωμικοτραγική είναι η ιδιότητα του ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και το γεγονός πως ανήκει σε κάποιον σύλλογο χωρισμένων πατεράδων που μάχονται για το δικαίωμα στην συνεπιμέλεια.

Πριν από κάποιο διάστημα με την ιδιότητα του… διαζευγμένου μπαμπά και το σύνθημα «Τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς. Δεν έχει σημασία ποιος απ’ τους δύο έχει δίκιο, αλλά ποιο είναι το δίκαιο για τα παιδιά», είχε μάλιστα επισκεφθεί γνωστό βουλευτή! Εδώ όλοι τον γνωρίζουν και κάνουν τα στραβά μάτια…

Η πρώην σύζυγός του-θύμα του ξυλοδαρμού είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι από μία πολύ αξιοπρεπή οικογένεια του νησιού. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή αυτός ο «κύριος» να τιμωρηθεί έτσι όπως του αξίζει. Είναι περιττό φυσικά να πω ότι μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε προκειμένου να γλυτώσει το αυτόφωτο. Από άνδρες σαν και του λόγου του δεν περίμενα ωστόσο κάτι περισσότερο…».

 

 

 

 

 

Close