Αγνώριστη η… χριστουγεννιάτικη Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί…
Με πολύ χιούμορ και άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, ο Alpha δίνει το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου και προτρέπει τους τηλεθεατές να ζήσουν μαζί του τα Χριστούγεννα. Σύνθημα/hashtag #alphahohoho

Δείτε ακόμα: «Βρήκες τον λάθος άνθρωπο»: Η απάντηση του Σφακιανάκη στον Παπαδόπουλο μετά τον καυγά τους

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης καμπάνιας για το λανσάρισμα του νέου του προγράμματος, όπου τα πρόσωπα του καναλιού «έμπαιναν» στην καθημερινότητά μας -καμπάνια που βασίστηκε στην ιδέα της Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας του Alpha, Άννας Βλαβιανού και της ομάδας της-, το κανάλι ετοίμασε και πάλι κάτι ξεχωριστό.

Δείτε ακόμα: Η μαμα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπά κατά της Έλενας Ακρίτα: «Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι»

Αυτή τη φορά, παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι του Alpha γίνονται ένα από τα κομμάτια του Χριστουγεννιάτικου παζλ και πρωταγωνιστούν στο Facebook και το Instagram. Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, θα τους βλέπουμε έτσι όπως μόνο τα μάτια ενός παιδιού θα μπορούσαν να τους δουν. Με την προσθήκη Χριστουγεννιάτικων συμβόλων, κάποιο αόρατο χέρι «πειράζει» τα πρόσωπα και τα μεταμορφώνει, δίνοντάς τους μια εορταστική διάσταση.

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η… αγνώριστη Ελένη Μενεγάκη, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να δούμε και τον Αντώνη Σρόιτερ, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί έως τώρα!

Αγνώριστη η… χριστουγεννιάτικη Ελένη Μενεγάκη!

Πηγή: zappit
Close