Αγριο bullying σε 12χρονη: Με χαστούκισαν, πετάνε το φαγητό μου στα σκουπίδια

Η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται  σε απόγνωση, αφού έχει ενημερώσει τη διευθύντρια του σχολείου, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την αστυνομία

Με σφαλιαρίζουν, με χτυπούν, μου βάζουν τρικλοποδιές» αφηγείται στην κάμερα του STAR, προσθέτοντας μάλιστα πως της πετάνε ακόμη και το φαγητό της στα σκουπίδια.

«Καθόμουνα στο θρανίο και μίλαγα με τη φίλη μου και, έτσι όπως μιλάγαμε, έρχεται ένα κορίτσι και λέει ‘πώς είσαι έτσι’ και γυρνάει με το χέρι της και μου έσκασε χαστούκι από το πουθενά. Μία φορά μου είχαν πετάξει το φαγητό και είπα στη μαμά ψέματα ότι το έφαγα» προσθέτει φανερά στεναχωρημένη.

 

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως την έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές για τα κιλά, τα μαλλιά και τη μύτη της, ακόμη και για τα ρούχα της, επειδή δεν είναι επώνυμης μάρκας.

Δείτε επίσης : 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

«Φοβάμαι μη με χτυπήσουν, μη μου βάλουν τρικλοποδιά και αρνούμαι να πάω σχολείο. Έχουν γίνει πολλά πράγματα και εγώ αυτό δεν το αντέχω» συμπληρώνει.

Η μητέρα της είναι σε απόγνωση, καθώς έχει ενημερώσει τη διευθύντρια του σχολείου, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και την αστυνομία. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δέχτηκα τηλέφωνο από τη συντονίστρια της Πρωτοβάθμιας, η οποία μου είπε πως θα κάνει το καλύτερο για την κόρη μου αναφέρει συμφώνα  με το newsbomb.gr .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close