Άγριο κράξιμο στον Harry και τη Meghan Markle: Τι συνέβη με το σχόλιο στη φωτό του George;

Δεν χάνουν ευκαιρία να κράζουν και να επιτίθενται στο ζευγάρι! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας  Harry ευχήθηκαν για τα γενέθλια του ανιψιού τους, και όμως κάποιοι βρήκαν αφορμή για κράξιμο!

Τη Δευτέρα ο πρίγκιπας George, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton είχε τα γενέθλιά του. Ο νεαρός διάδοχος του θρόνου γιόρτασε τα 6α του γενέθλια σε έναν εξωτικό προορισμό με την οικογένειά του και η Kate Middleton φυσικά έβγαλε και ανέβασε στο account του Kensington τις καθιερωμένες φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου της.

Η Meghan Markle και ο Harry φυσικά σχολίασαν κάτω από το post του Kensington, στέλνοντας τις δικές τους ευχές στον μικρό πρίγκιπα. Όμως αυτό πυροδότησε σχόλια, που κάθε άλλο παρά θετικά ήταν. «Χρόνια πολλά! Σου ευχόμαστε να έχεις μία υπέροχη μέρα και πάρα πολλή αγάπη», έγραψε ο δούκας και η δούκισσα του Sussex και εμείς αναρωτιόμαστε τι κακό μπορεί να είχε αυτή η ευχή.

Δείτε επίσης Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα! Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της μικρής Αναστασίας στην παραλία (εικόνες)

«Είναι ο μελλοντικός βασιλιάς. Φερθείτε του με σεβασμό», έγραψε ένας.«Είναι ο Αυτού υψηλότης Πρίγκιπας George για εσάς. Μην ξεχνάτε να το αναφέρετε», σημείωσε ένας άλλος.

Πολλοί ήταν εκείνοι ωστόσο που υπερασπίστηκαν το ζευγάρι γράφοντας: «Σταματήστε να δημιουργείτε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Απλά θέλετε να βρείτε ένα λάθος όταν δεν υπάρχει. Η οικογένεια είναι οικογένεια και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνονται μεταξύ τους δημόσιος ή ιδιωτικός δεν είναι δικό σας θέμα». Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Άγριο κράξιμο στον Harry και τη Meghan Markle: Τι συνέβη με το σχόλιο στη φωτό του George;

Με πληροφορίες queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα αρθρα μας με ένα κλικ 

Close