Αίγινα: Ο 17χρονος που πνίγηκε στην πισίνα είχε γεμάτο στομάχι!

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Αίγινα, όταν ένας 17χρονος νεαρός, έπεσε στην πισίνα φαγωμένος και πνίγηκε. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Μεσαγρού, ο 17χρονος βρισκόταν στην πισίνα που εργάζονταν οι γονείς του, όπου βούτηξε με γεμάτο στομάχι ,με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι γονείς του παιδιού δούλευαν σε πολυτελή εξοχική κατοικία Γερμανού υπήκοου στην Αίγινα, η μητέρα σαν οικιακή βοηθός και ο πατέρας σαν κηπουρός.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 17χρονος έφαγε το μεσημεριανό φαγητό που του ετοίμασε η μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Η βουτιά αυτή και με το στομάχι του να είναι γεμάτο, ήταν μοιραία.

Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού, μαζί με την ιδιοκτήτρια που ήταν παρούσα στον χώρο, τον αναζήτησαν για 10 λεπτά περίπου, χωρίς αποτέλεσμα, και σοκαρίστηκαν, όταν το βλέμμα τους στράφηκε στην πισίνα.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να φτάνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο ο γιατρός που έπεσε πάνω του, δεν κατόρθωσε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Close