Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας (pics)

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο διάσημος τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, Είναι στο κρεβάτι εδώ και λίγες μές με μία βαριά ίωση, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Ωστόσο γνωστοποιήθηκε από το συγκρότημα και τον ίδιο πως πρόκειται για μια σημαντική και πιο σπάνια αρρώστια, η οποία δεν επιτρέπει σε κάποιες περιπτώσεις, ούτε το κούνημα του κεφαλιού! Σοκ ήταν και για τον ίδιο η εμφάνιση μια τέτοιας ασθένειας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Δείτε επίσης H δίαιτα της Άνοιξης: Χάστε μέχρι 6 κιλά σε 1 μήνα!

Ο λόγος για την αιθουσαία νευρωνίτιδα, ένα πρόβλημα που δεν επιτρέπει όχι μόνο να σταθείς όρθιος για ώρες, αλλά, καθιστά και απαγορευτικές τις κινήσεις του κεφαλιού.

Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας (pics)

Πρόκειται για φλεγμονή του αιθουσαίου νεύρου, πιθανότατα στα πλαίσια ιογενούς λοίμωξης. Δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως η παθογένεια της νόσου, αλλά έχει ενοχοποιηθεί ο ιός του Απλού Έρπη (HSV-1). Χαρακτηρίζεται από αιφνίδια εισβολή έντονου ιλίγγου, που συνοδεύεται από εμετούς και επιδεινώνεται με την κίνηση της κεφαλής. Συνήθως, διαρκεί από λίγες ημέρες έως 3 εβδομάδες. Δεν σχετίζεται με απώλεια ακοής, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί οριζόντιος νυσταγμός κατά την κλινική εξέταση. Στο ιστορικό του ασθενούς, αναφέρεται συχνά πρόσφατη λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Δείτε επίσης Ίωση. Πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει

Μάλιστα, το εν λόγω πρόβλημα τον έχει αναγκάσει να απέχει τις τελευταίες μέρες από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται παρέμεινε κλειστό την περασμένη εβδομάδα, ενώ θα παραμείνει κλειστό και αυτό το τριήμερο.

Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας (pics)Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας (pics)

Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας (pics)

Με πληροφορίες απο το newsbomb.gr

 

Close