Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Ο γάμος και τα λόγια αγάπης του ζευγαριού

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όπως φαίνεται θα σφραγίσουν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει την ωραιότερη περίοδο της ζωής του, ενώ ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν. Μέσα στην επόμενη χρονιά μάλιστα, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης Διπλός γάμος, δύο νυφικά για την κόρη του Κώστα Καίσαρη -Ενα αυτοκρατορικό, ένα τελευταία τάση της μόδας (εικόνες)

Δείτε παρακάτω τα τρυφερά λόγια που είπαν για τον σύντροφό τους:

«Το “είμαστε μαζί” χωράει στο “συγκατοικούμε”! Για την ώρα περνάμε αρκετά βράδια μαζί. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μας και ένα υπέροχο πλάσμα, γοητευτικό, πανέξυπνο», είπε η ηθοποιός.

«Η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή ηθοποιός κι έτσι της αξίζει να της συμπεριφέρεσαι. Το τελευταίο πράγμα που αφορά τον κόσμο είναι η προσωπική ζωή του καθενός. Όλα έχουν ένα όριο και το θέατρο και το lifestyle. Είμαι ευτυχισμένος όταν έχω όραμα ζωής. Και όραμα ζωής για μένα είναι η ποίηση. Όχι η ποίηση που γράφεται, η ποίηση που εκπέμπεται. Άμα αγαπάς τον άνθρωπο σου, γιατί να μην παντρευτείς; Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο γάμο», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Δείτε επίσης Αντώνης Καρυστινός: Η φωτογραφία με την 4χρονη κόρη του που συγκέντρωσε χιλιάδες likes (εικόνα)

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Ο γάμος και τα λόγια αγάπης του ζευγαριού Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Ο γάμος και τα λόγια αγάπης του ζευγαριού Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Ο γάμος και τα λόγια αγάπης του ζευγαριού


Close