Άλλαξε κορμί, καριέρα και γέμισε τατουάζ: Η ωραιότερη τραγουδίστρια των Hi-5 έγινε body buildερού και σοκάρει με την αλλαγή της (εικόνα)

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που οι Hi-5 ξεσήκωναν το κοινό με τα τραγούδια τους. Και τα πέντε κορίτσια έχουν γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή και την καριέρα τους, με μία εξ’ αυτών ωστόσο να σοκάρει το κοινό της με την τεράστια αλλαγή της τόσο σε επίπεδο επαγγελματικού προσανατολισμού όσο και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της.

Δείτε ακομη Ελένη Χατζίδου: Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις

Ο λόγος για την ξανθιά της παρέας, τη Μαρλέν Αγγελίδου, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή τραγουδίστρια του γυναικείου γκρουπ που σάρωνε στα ’00s.

Σήμερα, ακολουθώντας τα βήματα της Ανέτ Αρτάνι, ασχολείται επαγγελματικά με το body building έχοντας αλλάξει δραματικά τόσο το κορμί όσο και το χρώμα του δέρματός της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει πως πρόκειται για το ίδιο κορίτσι που γνωρίσαμε στις «Popstars»…

Δείτε την με ενα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα αρθρα μας με ένα κλικ 

Close